How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Söyleyemedim daha nasıl söyleyebilirim ki bilemiyorum:KK51: ama ben sevgilime babanla gorusmeyi keserim ne evinize gelirim ne de o evlendikten benim evime gelebilir diyorum haksız myim ki benim istememe gelmeyen evime de gelemez ben de ona gitmem:KK12:
hmm zor durum ee nişanlın ne diyo peki

Daha nişanlanmadık cnm o da iste babam böyle napayım filan diyor ben de geri adım atmıyorum beni istemeye gelmeyen torununu göremez bu sıradan bir şey değil gelecek bu misafirlik değil diyorum
öle şey mi olur canım alcak babsını karşısına konuşcak babalık öle kolay değil evlenmek de çocuk oyuncağı değil ciddiyetini koru bencede ilk başta ne kadar çok taviz verirsen o kadar daha beklerler

öle şey mi olur canım alcak babsını karşısına konuşcak babalık öle kolay değil evlenmek de çocuk oyuncağı değil ciddiyetini koru bencede ilk başta ne kadar çok taviz verirsen o kadar daha beklerler

Aynen canim ya cok konusuyor konusmuyor degil de iste adam gercekten tuhaf bir insan yani. Gelmezse gelmesin benim sartim o adam evime girmicek torun oldugunda ben de onlara gitmeyecem.

Aynen canim ya cok konusuyor konusmuyor degil de iste adam gercekten tuhaf bir insan yani. Gelmezse gelmesin benim sartim o adam evime girmicek torun oldugunda ben de onlara gitmeyecem.
taktik doğru değil gibi geldi bilemedim şuann söylediklerin seni asla zor durumda bırakmamalı

Ne yapmami onerirsin peki canım
duruşundan taviz verme ama sevgilinin yerine de koyarak düşün çünkü o da bu duruma üzülüyordur kırılıyordur ve nasipse evlenceksiniz daha sonra aile içi huzurunuz yerinde olmaz insan huzurlu olmak için evleniyor ileriyi düşünerek hareket etmek gerek benim şimdi hemen aklıma bişi gelmedi ama tek bildim fevri davranmamk

Back