- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.401
Uf sorma canım virüs girdi galiba bilgisayara reklam açılıp duruyor onunla uğraşıyorum deli oldum.. Sen nasılsın :)nasılsın canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uf sorma canım virüs girdi galiba bilgisayara reklam açılıp duruyor onunla uğraşıyorum deli oldum.. Sen nasılsın :)nasılsın canım :)
cok tesekkür ederimçok geçmiş olsun Allah şifa versin
Uf sorma canım virüs girdi galiba bilgisayara reklam açılıp duruyor onunla uğraşıyorum deli oldum.. Sen nasılsın :)
cok tesekkür ederim
Yok artıkbişey itiraf etcem geçen gün tanışalım mı yazdığınızda ben sizi erkek zannettim
Seni dinlemiyormuşum gibi yapıp dinliyorum aslındakısa zamanda iyi tanımışsın beni canım sevindim valla :)
Niye kızsın ne güzel sohbet ediyorsunuz :) İşlerimiz bitsin bizde gelcez inşallahHuy Meselesi bize kızmazsa iyidir. İyice sahiplendik burayı
Hahaha evet ince detayları yakalamışsınSeni dinlemiyormuşum gibi yapıp dinliyorum aslında
Niye kızsın ne güzel sohbet ediyorsunuz :) İşlerimiz bitsin bizde gelcez inşallah
Enler anketi açıldıNeler oluyor bize bize yine neler oluyor
Benide alirlarmi en azindan kapidan baksamEnler anketi açıldı
Niye almasınlar gel oy kullan :)Benide alirlarmi en azindan kapidan baksam
Tlfndan giriyorum linkini neyin atsana bebisim :)Niye almasınlar gel oy kullan :)
Onu biliyoruzBir de oyun bagımlısıyımdır
Napalım canım, bakınıyorum öyle, sen napıyorsun?Napıyosunuz
Onu biliyoruz
Burda 5 ziyaretçinin işi ne ki