- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.381
Gece gece neyin pesindesinizHoşgeldin bacım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece gece neyin pesindesinizHoşgeldin bacım
Nicomedia nickini değiştirmiş canim. Ameliyat olacakti yaNolmuş??
Naber kizzz gece gece nspiyon burdaVay vay vay harbiskom hosbulmusum
Hosbuldum garışık gızhoş geldin pempeee
Uykum kactı sinir stres yedi bitirdi beniNaber kizzz gece gece nspiyon burda
Hayirdir canim?Uykum kactı sinir stres yedi bitirdi beni
Biz var ya hiç rahat durmuyoruzGece gece neyin pesindesiniz
Of sorma ya herzamanki seyler furacagum kurtalacagum bu adamdan taaa 2000 km uzakta ordan buraya beni sinir ediyoHayirdir canim?
Ohh 2000 km uzakta nerde kizzzz ne oldu anlat hele merak ettim,çekirdeğimi kaptim geldimOf sorma ya herzamanki seyler furacagum kurtalacagum bu adamdan taaa 2000 km uzakta ordan buraya beni sinir ediyo
Hep harbinin isleri özünde iyi hatunda iste hayat sartlarıBiz var ya hiç rahat durmuyoruz
Hakkarinin göbeğinde asker ya la orda ufacik bisey yapsa hemen buluyom deli oluyor uste cikmaya calisincada ben sinir oluyom ofOhh 2000 km uzakta nerde kizzzz ne oldu anlat hele merak ettim,çekirdeğimi kaptim geldim
Hmmm,sosyal medya krizine benziyoooHakkarinin göbeğinde asker ya la orda ufacik bisey yapsa hemen buluyom deli oluyor uste cikmaya calisincada ben sinir oluyom of
Ta kendisi :)Hmmm,sosyal medya krizine benziyooo
Vurcan agzinin ustune kurekle onu istiyo Ta kendisi :)
Oraya gittiginden beridir bi alinganlik bi sinir benide darlandiriyor sonra ardi arkasi kesilmeyen tartismalar böyle giderse psikologa gidecem
Günaydın canım. Napıyosun?Günaydın
Bebisimin kiyafetlerini yikiyorum canim sen napiyosunGünaydın canım. Napıyosun?
Ben varım :)kimse yok muuuu
Ben varım :)