- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #58.201
Memursan kolay, maddi durumun iyiyse kolay.. Onun dışında zor tabi..Evet, Buradayim.. Emekliligi bekleyemem gibime geliyor. Ama istedigimiz gibi olsaydi hersey degil mi
pinkstrap .!.:Memursan kolay, maddi durumun iyiyse kolay.. Onun dışında zor tabi..
Hakkında hayırlısı olsun
Öyle düşünme, ev için bekliyormuşsunuz, en azından bir amaç var :) Bu daha katlanılır kılar bu memleketi :)Tesekkur ederim. Hepimiz için insallah.. Yok canim sozlesmeliyim.. Esimde öyle. Ama bi hata yaptik galiba. Aslında gitmeye o kadar yakinken esim kararından vazgeçti, buradan birde eve girdik. Sanki iyice hapis edildik gibi oldum buraya
pinkstrap .!.:Öyle düşünme, ev için bekliyormuşsunuz, en azından bir amaç var :) Bu daha katlanılır kılar bu memleketi :)
Ooo birşey kalmamış12o aydan kaldi geriye 116 ay..
Ooo birşey kalmamış
İstanbul güzel ya, ben seviyorum, eşim pek sevmiyor gerçi ama
Kolaylık o da.. Saatlerce yürümen gerekmiyor, ulaşım dibinde :)yani.. İstanbulda yasamak guzel dir.. Sakin bir yerdeysen.. Disari rahatca cikip yuruyusunu yapiyorsan. Sosyal hayatin varsa, denize beya ormanlk biryerlere yakinsan.. Kapiya cikiyorum minibus otobus vizir vizir
Ben daha 1 senedir İstanbuldayım da ondan bence :)Bakis acisi iste:) ben bikmisim ya..
Hoşgeldin :)Ben geldim ki :)
Ben daha 1 senedir İstanbuldayım da ondan bence :)
Yormadı henüz beni.
İyi geceler Allah rahatlık versinBastan desene kuzum:) yormaz insallah seni.. Yasanilanlarda yorup yipratiyor insani. Caniim.. Benim uykum geldi yatesekkur ederim sohbetin için.. İyi geceler sana.. Allah rahatlik versin
Hoşbuldum :) Daha önce nerede yaşıyordun :)Hoşgeldin :)
Balıkesir :)Hoşbuldum :) Daha önce nerede yaşıyordun :)
Erdeğe bol bol gitmişsindir o zaman :)Balıkesir :)
Hiç gitmedimErdeğe bol bol gitmişsindir o zaman :)
Aaa şaşırdım Bursalıların bile ikinci adresidir o nasıl oldu da gitmedinHiç gitmedim
O tarafa daha yakın, yani 4 saat yolculuk yapacak olduktan sonra Erdek'te ne işim var :) Ben daha güzel bi ilçesindeydim, denizimiz vardı, ihtiyacım yoktu ki o taraflaraAaa şaşırdım Bursalıların bile ikinci adresidir o nasıl oldu da gitmedin
Bize 1.5 saat falan ocaklar tarafı da 2 sanırım :) 4 saat çokmuş deniz varsa ben de gitmezdim tabi :)O tarafa daha yakın, yani 4 saat yolculuk yapacak olduktan sonra Erdek'te ne işim var :) Ben daha güzel bi ilçesindeydim, denizimiz vardı, ihtiyacım yoktu ki o taraflara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?