İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

pinkstrap .!.:
Memursan kolay, maddi durumun iyiyse kolay.. Onun dışında zor tabi..
Hakkında hayırlısı olsun

Tesekkur ederim. Hepimiz için insallah.. Yok canim sozlesmeliyim.. Esimde öyle. Ama bi hata yaptik galiba. Aslında gitmeye o kadar yakinken esim kararından vazgeçti, buradan birde eve girdik. Sanki iyice hapis edildik gibi oldum buraya

Tesekkur ederim. Hepimiz için insallah.. Yok canim sozlesmeliyim.. Esimde öyle. Ama bi hata yaptik galiba. Aslında gitmeye o kadar yakinken esim kararından vazgeçti, buradan birde eve girdik. Sanki iyice hapis edildik gibi oldum buraya
Öyle düşünme, ev için bekliyormuşsunuz, en azından bir amaç var :) Bu daha katlanılır kılar bu memleketi :)

Ooo birşey kalmamış
İstanbul güzel ya, ben seviyorum, eşim pek sevmiyor gerçi ama

yani.. İstanbulda yasamak guzel dir.. Sakin bir yerdeysen.. Disari rahatca cikip yuruyusunu yapiyorsan. Sosyal hayatin varsa, denize beya ormanlk biryerlere yakinsan.. Kapiya cikiyorum minibus otobus vizir vizir

O tarafa daha yakın, yani 4 saat yolculuk yapacak olduktan sonra Erdek'te ne işim var :) Ben daha güzel bi ilçesindeydim, denizimiz vardı, ihtiyacım yoktu ki o taraflara
Bize 1.5 saat falan ocaklar tarafı da 2 sanırım :) 4 saat çokmuş deniz varsa ben de gitmezdim tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…