- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cokda pahalıymıs ya bıraksana baska seyler alirsın o parayaSiteler kötüydü canım ya..
Benden alma diyo girdiğin zaman :)
Uyuma boşver :)Uykm gelmiiiiy
Bencede arabanın ilk taksitini öderimCokda pahalıymıs ya bıraksana baska seyler alirsın o paraya
:)Uyuma boşver :)
Abartıyorlar zaten 400 e kadar fiyat vermişler
Estetik yaptırıyorum sanki
Sabah mesaimi var?
Zırnık koklatmıycam :)evi arabayı da onların üstlerine yaptır oldu olacak
Ay yok çok.şükür.. Ama yarina misafirim var:) ve hicbi hazirlik yapmadim..Sabah mesaimi var?
Zırnık koklatmıycam :)
Başka enayiler bulsunlar
Daha erken ya, sabahtan halledersin..Ay yok çok.şükür.. Ama yarina misafirim var:) ve hicbi hazirlik yapmadim..
Daha erken ya, sabahtan halledersin..[/QUO
Niyetim de oyle valla.. Dr isim var iyi ki öğleden sonraya randevum var. Kociko horluyooo..
Bi süt ısıt kendine iç, mayışırsın..Niyetim de oyle valla.. Dr isim var iyi ki öğleden sonraya randevum var. Kociko horluyooo..
Bi süt ısıt kendine iç, mayışırsın..
:) cok iyi bozma geçici sıkıntılar icin keyfini bize takıl hayatini yasa
Olabilir, hem misafir hazırlığı, hem doktora gidecekmişsin onun planı, kafan dolu demek ki..:) icmistim sut ama henüz birşey yok.. Kafam dolu sanirim ondan uykuya gecemiyorum
Olabilir, hem misafir hazırlığı, hem doktora gidecekmişsin onun planı, kafan dolu demek ki..
Anlaşılan İstanbuldasınEvet, hem işyeri skici,problemli insanlar.. Off.. Vallan gitmek istiyorum bu sehirden . toprak kokusu almak istiyorum. İnsanlar olmasin, ses olmasin, stres yok, is yok..