• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:rolleyes:Görümcek 2 çocuğu ,eltinin çocuğu kv ler bize almış gelmişler .çok severim şahsiyetlerini .Birisi ambulans çağırsın.AMBULAAAANSSSS.

Günaydın herkese diyecem akşam olmuş :KK20:bütün gece komşunun kavgasını dinlemekten zombi gibi gezdim ewin içinde:KK57:

Günaydın herkese diyecem akşam olmuş :KK20:bütün gece komşunun kavgasını dinlemekten zombi gibi gezdim ewin içinde:KK57:
Bende dün çok uykuusuzdum mala bağladım diyebilirim bugün çok zinde uyandım..
Bugün yapmam gereken 2 part spor var bir şimdi bi de akşam..
Spor yapmak için kaçıyorum şimdi..

Gelirim =)

Uykusuz ve mutsuzum hava kapalı her zamanki gibi yapıcak bi sürü işim varr ama canım istemiyo kötü başladım güne:mad:

[İstanbulinkstrap, post: bell2, member: 548251"]Tavsiye etmiyorum aslında :)
Çocuk yetiştirilecek en son yerlerden biri, suç oranı çok fazla..[/QUOTE]

İstanbul kadar mi? Tatil beldesiydi gidecegimiz yer. Bisse diyim mi cocuk yetistirmej icin aslinda cok uygun görmüştüm havasi temiz.. Yeşillik deniz.. Sakin belki yazin bir kalabalık olurdu oda idare edilebilir bence ama.. İste hala buradayiz

İstanbul kadar mi? Tatil beldesiydi gidecegimiz yer. Bisse diyim mi cocuk yetistirmej icin aslinda cok uygun görmüştüm havasi temiz.. Yeşillik deniz.. Sakin belki yazin bir kalabalık olurdu oda idare edilebilir bence ama.. İste hala buradayiz
Suç oranlarına bak bakalım bi :)
Türkiyede 2. diye biliyorum..
Doğal güzellik olarak, bulunmaz bir yer tabi, Şöyle düşün İstanbulda belaya bulaşmak çin araman lazım, kötü bir semtte oturuyorsundur, orta kötüdür vs, Balıkesir küçük bir yer, sen istemesende, girmiş bulunuyorsun.

Back