- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim askerlik maskerlik bitti çok şükür =) hayırlısı artık canımhayırlısıı olsun o zaman canım. Benim de eşim evlendiğimizde öğrenciydi, okul bitti askere gitti bi sürü şeyler...
Umarım Allah gönlünüze göre verir
Hahahaha belli ne kadar çok sevdiğinGörümcek 2 çocuğu ,eltinin çocuğu kv ler bize almış gelmişler .çok severim şahsiyetlerini .Birisi ambulans çağırsın.AMBULAAAANSSSS.
Favorim Sana Gelsin
Ne Demek Rica Ederim ifinimEvet severim bunuda .. tenk yuhuu
Ben seni de ilk defa görüyorum yahu kendi topiğim olmaına rağmen yeni görüyorum size kendini biraz tanıtır mısın rica etsem..Ne Demek Rica Ederim ifinim
Bende dün çok uykuusuzdum mala bağladım diyebilirim bugün çok zinde uyandım..Günaydın herkese diyecem akşam olmuş bütün gece komşunun kavgasını dinlemekten zombi gibi gezdim ewin içinde
Dalga geçme senide görcez.......Gülme gülmeeeeeeee üüüüüühüüHahahaha belli ne kadar çok sevdiğin
Kolay gelsinBende dün çok uykuusuzdum mala bağladım diyebilirim bugün çok zinde uyandım..
Bugün yapmam gereken 2 part spor var bir şimdi bi de akşam..
Spor yapmak için kaçıyorum şimdi..
Gelirim =)
Tavsiye etmiyorum aslında :)Gunaydin... Bakikesirlisin yani:) valla bizde tam oraya gelecektik kiii... Nasip olmadi.
Suç oranlarına bak bakalım bi :)İstanbul kadar mi? Tatil beldesiydi gidecegimiz yer. Bisse diyim mi cocuk yetistirmej icin aslinda cok uygun görmüştüm havasi temiz.. Yeşillik deniz.. Sakin belki yazin bir kalabalık olurdu oda idare edilebilir bence ama.. İste hala buradayiz
Ve Aleyküm Selam :)Selaammm
Naber tofitaaVe Aleyküm Selam :)