• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

İyiyim çok şükür , sen nasılsın bakayım ben seni ilk defa gördüm :63: bizim topiğe sel anca vurdu :63: sen nasılsın :63:
çok eski üyelerdenim aslında, bir zamanlar buralarda fırtına estirirdik, ama artık kimse kalmadı.
çoluk çocukta olunca pek vakit ayıramaz oldum buralara. Şimdi baktımda öyle çok aktif bir sohbet topiğide göremedim.
İzmitte yaşıyorum ben 27 yaşımdayım bir oğlum var 20 aylık.
Siz nasılsınız nerelerdensiniz :KK14:

çok eski üyelerdenim aslında, bir zamanlar buralarda fırtına estirirdik, ama artık kimse kalmadı.
çoluk çocukta olunca pek vakit ayıramaz oldum buralara. Şimdi baktımda öyle çok aktif bir sohbet topiğide göremedim.
İzmitte yaşıyorum ben 27 yaşımdayım bir oğlum var 20 aylık.
Siz nasılsınız nerelerdensiniz :KK14:
Eskileri aramızda görmek güzel canım ..Tekrardan hoşgeldin diyeyim o vakit..
Bende 21 yaşındayım , 4 buçuk yıllık bir ilişkim var , belki de 4 buçuk yılıda geçmiştir bilmiyorum..
Zonguldaktan katılıyorum

Eskileri aramızda görmek güzel canım ..Tekrardan hoşgeldin diyeyim o vakit..
Bende 21 yaşındayım , 4 buçuk yıllık bir ilişkim var , belki de 4 buçuk yılıda geçmiştir bilmiyorum..
Zonguldaktan katılıyorum
Teşekkür ederim. ne güzel uzun soluklu bir ilişkin varmış, bu zamanlarda zor biraz

ne bileyim şimdi daha çok kısa sürüyor ilişkiler gibi geliyor bana. Ya da gerçekten bana öyle geliyor :)
E ne zaman evlilik var mı ufukta

ne bileyim şimdi daha çok kısa sürüyor ilişkiler gibi geliyor bana. Ya da gerçekten bana öyle geliyor :)
E ne zaman evlilik var mı ufukta
Var Allah kısmet ederse bu yaza doğru ya da eylüle..
Acele etmiyoruz , çünkü onun öncesin de olması gereken şeyler var, onları halledelim bi =)

Var Allah kısmet ederse bu yaza doğru ya da eylüle..
Acele etmiyoruz , çünkü onun öncesin de olması gereken şeyler var, onları halledelim bi =)
hayırlısıı olsun o zaman canım. Benim de eşim evlendiğimizde öğrenciydi, okul bitti askere gitti bi sürü şeyler...
Umarım Allah gönlünüze göre verir

Back