- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
- 63
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.801
Cıx canım daha 21 yaşındayım .
Sen kaç yaşındasın ?
a aaa ciddi misin ayyy çok utandım yaa bende 21
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cıx canım daha 21 yaşındayım .
Sen kaç yaşındasın ?
nickin cok anlamlıymısalt derken anlamadım yahu
Niye şaka yapayım kız daha 21 yaşındayım küçücük bir şeyim ben ya.. !a aaa ciddi misin ayyy çok utandım yaa bende 21
sevimli hayalet margaCaspere hep bi hayranlığım vardı benim ya
nickin cok anlamlıymıs
Seninkinden anlamlı olmasın bir gün senin kiblediğin bir üyenin mesajına feci şekilde kopmuştum aklıma geldikçe gülesim geliyor..nickin cok anlamlıymıs
Keşke gerçek hayatta da olsam ah ahsevimli hayalet marga
evet , benim ki bir okadar da lezzetlidirteşekür ederim senin ki kadar olmasa da anlamlı
Eskiden kullanıcı adı gri tonlarda oluyordu pasif üye falan yazıyordu . Birini kiblemiştim niye pasif olmadı diye mune ablaya mesaj attım bide çok sevindim içimin yağları nasıl nasıl eridi . İstemsizce sesli olarak ohh canıma değsin bile dedimBanlanan ve ceza alan üyelere verilen kuşak canım..
Niye şaka yapayım kız daha 21 yaşındayım küçücük bir şeyim ben ya.. !
Sen kaç bekliyordun ki
Sen nasıl bir çatlaksın ya hahahaEskiden kullanıcı adı gri tonlarda oluyordu pasif üye falan yazıyordu . Birini kiblemiştim niye pasif olmadı diye mune ablaya mesaj attım bide çok sevindim içimin yağları nasıl nasıl eridi . İstemsizce sesli olarak ohh canıma değsin bile dedim
Ruhum çürümüş benim ondandıryok ya mesajların fln olgun yani o yüzden dedim di pot kırdım galibaaa
neydi kız , ben unuttum ..Seninkinden anlamlı olmasın bir gün senin kiblediğin bir üyenin mesajına feci şekilde kopmuştum aklıma geldikçe gülesim geliyor..
Nickinle ilgili bir şey yazmış ay valla hala gülüyorum
neydi kız , ben unuttum ..
bana atar yapan "bibiskrem vereyimde " , motorun sogusun gibilerine yazıyor zaten ,oyle birseydi sanırım
Ruhum çürümüş benim ondandır
21 yaşıda Allah nasip ederse geride bırakacağım ama daha çok var
Konuştukça batıyorsun be nigga !yook ya ne çürümesii yani düşüncelerin olgun demek istedim ayy beni bi konuşturma ya
Konuştukça batıyorsun be nigga !
vallamı , lan hic hatırlamıyorum varyaBiskrem yerine başka bir şey yazıyordu ayıp ya burada diyemem şimdi hahaha
ekremli bir şeydi , ya varya görünce kahkaha atmıştım yeminle bakvallamı , lan hic hatırlamıyorum varya
ne yazdı bi yaz bas harfini yaz bari