İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

İşte bu yüzden korkuyorsun..

En ufak tartışmada bırakıp gidecek beni veya ilişkimiz bitecek diye kendini boş yere telaşlandırıyorsun..

Aslında bu haksız olduğun tartışmalarda, kendini cezalandırmadığın için aynı olayları , korkuları yaşıyorsun lilim..

Senin yapamadığın yani kendine veremediğin cezayı , keşke sözlün sana vermiş olsaydı..

Haksız olmana rağmen , haklıyım diye direndiğin , kabullenemediğin olayların cezasını , bir şekilde canını acıtarak çekmiş olsaydın ; kim bilir bu durum çoktan değişmiş olurdu belki de..
Sinirli anlarında kendini tutabilmeyi , haksız olduğun noktalarda kabul etmeyi öğrenirdin belki..

Yine altını çizerek söylüyorum yanlış anlama beni..
Asla üzülmeni istemem..

Ama bazen üzüntüler bile , adama ders verir..
O yüzden diyorum..

Yok asla yanlış anlamam aksine çok iyi oldu bu konuşma teşekkür ederim.. Benim sorunum genelde haksızlığımı kabul etmemekte değil herşeyi kafama takmam surat yapmam en basit olayda bile yüzüm düşer benim bunlardan kurtulmak istiyorum bakalım deneyeceğim..

Bu tür rahatsızlıkları kişi kendisi bie tedavi edebiliyor aslında canım. Bana arkadaşım Nevzat Tarhanın kitaplarını tavsiye etmişti, pozitif düşünce gücü, mutluluğun formulu, bunlar bayağı rahatlattı beni:)

Bende öyleydim =) ben dersimi aldığım için sana da bu tavsiyede bulunuyorum..
İşe yarıyor.. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…