- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.681
Bilmem hiç düşünmedim açıkçası. Fikir almak istiyorum genelde yani kendimi değiştirme adına biri der ikisi der ama herkes söyleyince bende etkili oluyor demek kki ben de hata var diyorum ve değişmeye çalışıyorum bundan dolayı sanırım. Kendim sinirliyken asla kabul etmem haksızlığı sinirim geçince evet haksız benim derim genelde bu yüzden başkasından fikir alıyor da olabilirim..
iyi geceler canım..Yatma uyarım geldi, ben kaçıyorum öptüm hepinizi, iyi geceler
Uslu durun
Yatma uyarım geldi, ben kaçıyorum öptüm hepinizi, iyi geceler
Uslu durun
İyi geceler canım =) kaldım tek başıma..Hey bende kaçtım özleyin beniİyi uykular..
Yok asla yanlış anlamam aksine çok iyi oldu bu konuşma teşekkür ederim.. Benim sorunum genelde haksızlığımı kabul etmemekte değil herşeyi kafama takmam surat yapmam en basit olayda bile yüzüm düşer benim bunlardan kurtulmak istiyorum bakalım deneyeceğim..İşte bu yüzden korkuyorsun..
En ufak tartışmada bırakıp gidecek beni veya ilişkimiz bitecek diye kendini boş yere telaşlandırıyorsun..
Aslında bu haksız olduğun tartışmalarda, kendini cezalandırmadığın için aynı olayları , korkuları yaşıyorsun lilim..
Senin yapamadığın yani kendine veremediğin cezayı , keşke sözlün sana vermiş olsaydı..
Haksız olmana rağmen , haklıyım diye direndiğin , kabullenemediğin olayların cezasını , bir şekilde canını acıtarak çekmiş olsaydın ; kim bilir bu durum çoktan değişmiş olurdu belki de..
Sinirli anlarında kendini tutabilmeyi , haksız olduğun noktalarda kabul etmeyi öğrenirdin belki..
Yine altını çizerek söylüyorum yanlış anlama beni..
Asla üzülmeni istemem..
Ama bazen üzüntüler bile , adama ders verir..
O yüzden diyorum..
Uyu sende uyu.. Acıktım diyordun az önce uyuyunca geçerİyi geceler canım =) kaldım tek başıma..
İyi geceler tatlım :)Hey bende kaçtım özleyin beniİyi uykular..
Bu tür rahatsızlıkları kişi kendisi bie tedavi edebiliyor aslında canım. Bana arkadaşım Nevzat Tarhanın kitaplarını tavsiye etmişti, pozitif düşünce gücü, mutluluğun formulu, bunlar bayağı rahatlattı beni:)Obsesif kompulsif bozukluk canım açılımı yani takıntı hastalığı, evet senin düşüncelerin bu hastalığın göstergelerinden ocağı açık unutmaktan korkmak, ellerini aşırı yıkamak, aşırı titizlik, düşünce takıntıları falan gibi türleri var bunun bende şu an mix halinde hepsinden varbunun bi hastalık olduğunu bilmeyen çok kişi var ben cebelleşiyorum kaç yıldır bi çok sorunumun kaynağı bu : ( nasıl yaptın sen geçti demiştin
Bende öyleydim =) ben dersimi aldığım için sana da bu tavsiyede bulunuyorum..Yok asla yanlış anlamam aksine çok iyi oldu bu konuşma teşekkür ederim.. Benim sorunum genelde haksızlığımı kabul etmemekte değil herşeyi kafama takmam surat yapmam en basit olayda bile yüzüm düşer benim bunlardan kurtulmak istiyorum bakalım deneyeceğim..
Hey bende kaçtım özleyin beniİyi uykular..
Ben de kaçıyorum artık :) İyi geceler hepinize :)
İyi geceler canlarım , görüşürüz yineKızlar ben çıkıyorumHepinize iyi geceler
İyi geceler canım görüşürüz yarın..bu gecelik yeter... ablalarımmm ve cicişler hepinize iyi geceleeeer
Veee büyük gün harbiyle pinkonun buluşması
foto paylaşmanız güzel olur o zaman:)
Ve büyük buluşma gerçekleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?