• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Aklıma iyi şeyler getireyim diyorum gelmiyor hep olumsuz.. O da farkında hep kötüyü düşünüyorsun diyor :KK43:
Düşüncelerimiz kontrol edilebilir, sen birşey düşünürken sana soru sorsam, düşünür cevap verirsin..
Beyin başka birşeye odaklana biliyor. Biraz kişisel gelişim kitabı okusan ya, çocuğu rahat bırakırsın bi süre :)

Böyle düşündüğün sürece ayrılığa bir adım daha yakın olursun lilim benden söylemesi..
Kafanı rahat bırak , düşüncelerden kurtul bi..
Belki sizinle konuşarak yol katedebilirim diye umuyorum :) Luna cesmi falan onlara anlatırım hep 10 konu anlattıysam 1inde ben haklıyımdır mesela onlarla konuşa konuşa azalttım ama tam bitmedi belki biter :)

Düşüncelerimiz kontrol edilebilir, sen birşey düşünürken sana soru sorsam, düşünür cevap verirsin..
Beyin başka birşeye odaklana biliyor. Biraz kişisel gelişim kitabı okusan ya, çocuğu rahat bırakırsın bi süre :)
Bir ara okumuştum yine başlıayayım en iyisi ona da üzülüyorum valla :)

Belki sizinle konuşarak yol katedebilirim diye umuyorum :) Luna cesmi falan onlara anlatırım hep 10 konu anlattıysam 1inde ben haklıyımdır mesela onlarla konuşa konuşa azalttım ama tam bitmedi belki biter :)

Bir şey diyeceğim ama yanlış anlama..

Bazen insan kendi yaptıklarını bir başkası tarafından değerlendirmesini ister..
İşte hata sende , onda vs gibi..

Bu zaman zaman bana da oluyor ama çok nadir..

Halbuki insan sorunun ve hatanın kimde olduğunu , mantıklı bir şekilde düşündüğünde gerçeğin ne olduğunu biliyor..

Peki neden bir başkasının değerlendirmesine ihtiyac duyuyoruz hiç düşündün mü ?

yüksek tecrübelerinize dayanarak sinirliyken kendimi nasıl sakinleştirip haklıyken kendimi nsl tutcam :110:
Sinirliyken önce kulaklığını tak yüksek sesle müzik dinle kendini sakinleştir, sakinleşince, tane tane derdini anlat, erkek arkadaşının empati kurmasını sağla, sen olsan üzülmezmiydin, sen yanlış anlamazmıydın, değermi huzursuz olmamıza vs:KK19:

Benim ki değişemedi kız benim ne suçum var, yatağımda uzanıyordum, kendi halimde:-)
Süper olur, şöyle beni 1. Yapacak, iddialı bi tarif mümkünse:KK22:
:48:
En zorlarını toplarım:27:
Evet beni tanıdığın halde, tanımamazlıktan, geldiğin günleri unutmadım:KK12:
Biz senle öbür geyikte de tanışmışız yeni hatırladım:KK53:
Ama ben utangaçım laf atıp beni açman lazım:22: Hangi geyikte tanışmıştık:57: Nick değişikliği mi yaptın yoksao_O

Halbuki insan sorunun ve hatanın kimde olduğunu , mantıklı bir şekilde düşündüğünde gerçeğin ne olduğunu biliyor..

kendimizin haklı olduğunu duymak için...

kendimizin haklı olduğunu duymak için...

evet sadece ''sen haklısın'' cümlesini duymak için ..
Veya içimizi ferahlatmak adına.. Fikir almak ayrı olay , olay değerlendirmesi yapmak bambaşka bir olay bence..

Mesela benimde zaman zaman büyük problemlerim dertlerim olur , öyle gidipte 10 kişiye anlatmam mesela..

Çok insan çok fikirdir, aynı düşüncede birleşen de oluyor birleşmeyen de..

Zaten kafam karışıkken , kendimi neden bir karışıklığın içine daha atayım ki..

Sinirliyken önce kulaklığını tak yüksek sesle müzik dinle kendini sakinleştir, sakinleşince, tane tane derdini anlat, erkek arkadaşının empati kurmasını sağla, sen olsan üzülmezmiydin, sen yanlış anlamazmıydın, değermi huzursuz olmamıza vs:KK19:

deneyeceğim inşallah işe yarar :) yıpratıyo çünkü bişeyler yapmak gerek artık :) teşekür ederim uygulayıp geri bildirimini paylaşacağımmm :KK19:

Bilmem hiç düşünmedim açıkçası. Fikir almak istiyorum genelde yani kendimi değiştirme adına biri der ikisi der ama herkes söyleyince bende etkili oluyor demek kki ben de hata var diyorum ve değişmeye çalışıyorum bundan dolayı sanırım. Kendim sinirliyken asla kabul etmem haksızlığı sinirim geçince evet haksız benim derim genelde bu yüzden başkasından fikir alıyor da olabilirim..

Back