• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ya canım anlık sinirleniyorsun, anlıkta susabilirsin aslında, herşeyde demiyorum, susmaman gereken yerde tabi ki susma. Ama basit şeyler sizi yıptatır
Doğru diyorsun yıpratıyor gerçekten asabi biri oldu benim yüzümden iyice.. Oysa tatlı dille gerçekten ne desem yapıyor :)

Ben de margiyi görmeyince geri dönüyordum:KK22:

Canım bu soru: (n yüzünden gitmedim hiç dr.a hastahaneye gitmeyi sevmiyorum:KK43: Bu zamana kadar sadece dayanamadığım rahatsızlıklar yüzünden gitmişimdir. Anlattığım kişilik dr.a görünmemi söyledi hep ama gitmedim, o dediğin hastalığın açılımı neo_O Ben de aklıma acaip olmadık şeyler geliyordu dışarı çıktığımda acaba araba çarpar mı, arkamdan biri mi takip ediyor hissi ya da çocuklar hakkında okulda başlarına bir şey gelir mi vs... Böyle sürekli bu tarz düşünceler oluyordu her gün:KK43:
Obsesif kompulsif bozukluk canım açılımı yani takıntı hastalığı, evet senin düşüncelerin bu hastalığın göstergelerinden ocağı açık unutmaktan korkmak, ellerini aşırı yıkamak, aşırı titizlik, düşünce takıntıları falan gibi türleri var bunun bende şu an mix halinde hepsinden var :( bunun bi hastalık olduğunu bilmeyen çok kişi var ben cebelleşiyorum kaç yıldır bi çok sorunumun kaynağı bu : ( nasıl yaptın sen geçti demiştin o_O

Back