• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Aman herzamanki seyler is yerinde sorun var bi kadinla....

Bende burada kafa dagitmaya geldimm =)

Ne sorunu , öyle sorunlu taktı mı takan tipler var gerçekten..
Benim ortanca görümcem büyük bir firmada yöneticilik yaptı, bir kadın geldi onun üstü ..
Buna saçından başından dolayı iş ile ilgisi olmadığı halde takmış kafayı bizimkine..

Sonra işten çıkardılar, 50 bin kadar da tazminat aldı..

Canım ben ev işi yapmıyorum pek, çok nadirdir..
Film izliyorum.
Kitap okuyorum.
Arkadaşım , oturmaya geliyor onla sohbet muhabbet ediyorum.
KK ya bakıyorum vs bir bakmışım akşam olmuş..
Ben ailemden arkadaşlarımdan uzağım yanlız başıma hiç eğlenceli gelmiyo bana komşularım var onlarda yaş olarak büyükler sık görüşmüyorum biraz bunalım durumdayım aslında,benimde 3 tane sırada okumamı bekleyen kitabım var yapmak istesem evde yapcak çok şeyim var ama içimden gelmiyo:KK12:

Ben ailemden arkadaşlarımdan uzağım yanlız başıma hiç eğlenceli gelmiyo bana komşularım var onlarda yaş olarak büyükler sık görüşmüyorum biraz bunalım durumdayım aslında,benimde 3 tane sırada okumamı bekleyen kitabım var yapmak istesem evde yapcak çok şeyim var ama içimden gelmiyo:KK12:

Ben kendi evime yeni geçtim. Sözlümün evindeydim.
İnan evde yapılcak daha çok şey buluyor..
Temizlik, bulaşık , evi toparla , çamaşırları as, yemek yap vs..
İşleri halledip sıcak bir kahve ile netin başına oturmak bile bana keyifli geliyor..

Evli misin

Ben kendi evime yeni geçtim. Sözlümün evindeydim.
İnan evde yapılcak daha çok şey buluyor..
Temizlik, bulaşık , evi toparla , çamaşırları as, yemek yap vs..
İşleri halledip sıcak bir kahve ile netin başına oturmak bile bana keyifli geliyor..

Evli misin
Evliyim ewet:KK16:

ıyıyım bebıs nerelerdesın sennnn :)
ay arkadası kıramadım ısını yapcam oda olmuyo sınır oldum :) kpss ıle ılgılı ona bakıyorum :)
sen napıyosun
evet canım bu gece sondu sanırım kpss tercihleri..

Buradayım canım istanbuldaydım eve geçtim =) Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın :63:
Sen nasılsın, hastanız nasıl oldu ?

evet canım bu gece sondu sanırım kpss tercihleri..

Buradayım canım istanbuldaydım eve geçtim =) Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın :63:
Sen nasılsın, hastanız nasıl oldu ?
canım vefat ettı 20 gun oldu hatta...
evt canım son gun...
ay ıstanbulmu pınkgıllerle bulusun artık :)

Back