- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.721
Bende valla uzandım öyle takılıyom sağa sola netteAynen ya yatak keyfi yapiyorum bu saatte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende valla uzandım öyle takılıyom sağa sola netteAynen ya yatak keyfi yapiyorum bu saatte
Bende öyle pek ic acici sey yokBende valla uzandım öyle takılıyom sağa sola nette
Aman herzamanki seyler is yerinde sorun var bi kadinla....
Bende burada kafa dagitmaya geldimm =)
Ben pek televizyon izlemiyorum izledi mi de netten bakınıyorum valla..Televizyondada bişey yok canım sıkılıyooo
Yaş kaçtı kuzumBende öyle pek ic acici sey yok
Yaş kaçtı canım ?Bende valla uzandım öyle takılıyom sağa sola nette
bütün gün ewde olunca tw kolik oldum ben sıkıntıdan napcam izliyorum e çoluk çocukta yokBen pek televizyon izlemiyorum izledi mi de netten bakınıyorum valla..
Bir kaç takip ettiğim program oluyor o kadar :)
Bende bütün gün evdeyim , yapacak o kadar çok şey buluyorum ki hatta birazını yapamıyorum bile..bütün gün ewde olunca tw kolik oldum ben sıkıntıdan napcam izliyorum e çoluk çocukta yok
Napyosun mesela ev işleri dışındaBende bütün gün evdeyim , yapacak o kadar çok şey buluyorum ki hatta birazını yapamıyorum bile..
Canım ben ev işi yapmıyorum pek, çok nadirdir..Napyosun mesela ev işleri dışında
Ben ailemden arkadaşlarımdan uzağım yanlız başıma hiç eğlenceli gelmiyo bana komşularım var onlarda yaş olarak büyükler sık görüşmüyorum biraz bunalım durumdayım aslında,benimde 3 tane sırada okumamı bekleyen kitabım var yapmak istesem evde yapcak çok şeyim var ama içimden gelmiyoCanım ben ev işi yapmıyorum pek, çok nadirdir..
Film izliyorum.
Kitap okuyorum.
Arkadaşım , oturmaya geliyor onla sohbet muhabbet ediyorum.
KK ya bakıyorum vs bir bakmışım akşam olmuş..
vay bee :)Eveeeeeet uzakta olanlar düşünsün hıh
Ben ailemden arkadaşlarımdan uzağım yanlız başıma hiç eğlenceli gelmiyo bana komşularım var onlarda yaş olarak büyükler sık görüşmüyorum biraz bunalım durumdayım aslında,benimde 3 tane sırada okumamı bekleyen kitabım var yapmak istesem evde yapcak çok şeyim var ama içimden gelmiyo
naber canikomslm kızlar :) heyooo :)
ıyıyım bebıs nerelerdesın sennnn :)naber canikom
Evliyim ewetBen kendi evime yeni geçtim. Sözlümün evindeydim.
İnan evde yapılcak daha çok şey buluyor..
Temizlik, bulaşık , evi toparla , çamaşırları as, yemek yap vs..
İşleri halledip sıcak bir kahve ile netin başına oturmak bile bana keyifli geliyor..
Evli misin
evet canım bu gece sondu sanırım kpss tercihleri..ıyıyım bebıs nerelerdesın sennnn :)
ay arkadası kıramadım ısını yapcam oda olmuyo sınır oldum :) kpss ıle ılgılı ona bakıyorum :)
sen napıyosun
Evliyim ewet
canım vefat ettı 20 gun oldu hatta...evet canım bu gece sondu sanırım kpss tercihleri..
Buradayım canım istanbuldaydım eve geçtim =) Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın
Sen nasılsın, hastanız nasıl oldu ?