İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kendini yapamadığına endekslemişsin bence sen, bende yapamam edemem susamam derdim ama bak geçen gün kuzen olayını anlattım, ağzımı açmadım
Mesela az önce yine aynı hatayı yaptım.. Geçen gün buluştuk ayağımı burktum arabaya kadar kucağında taşıdı beni 5 dklık bir mesafe hemde kalabalık bir yer ki kolay kolay yapmaz.. O an dedim bu adam seni seviyor değer veriyor sus sende ona da dedim dikkat edicem diye ama biraz önce yine boş yere kavga çıkarttım..

Sen gelince herkes gelir tabi :)
Ihmal etme topiği
Ben de margiyi görmeyince geri dönüyordum

ben okb hastasıyım sen de varmıydı
Canım bu sorun yüzünden gitmedim hiç dr.a hastahaneye gitmeyi sevmiyorum Bu zamana kadar sadece dayanamadığım rahatsızlıklar yüzünden gitmişimdir. Anlattığım kişilik dr.a görünmemi söyledi hep ama gitmedim, o dediğin hastalığın açılımı ne Ben de aklıma acaip olmadık şeyler geliyordu dışarı çıktığımda acaba araba çarpar mı, arkamdan biri mi takip ediyor hissi ya da çocuklar hakkında okulda başlarına bir şey gelir mi vs... Böyle sürekli bu tarz düşünceler oluyordu her gün

Evet beni tanıdığın halde, tanımamazlıktan, geldiğin günleri unutmadım
Biz senle öbür geyikte de tanışmışız yeni hatırladım

Ya canım anlık sinirleniyorsun, anlıkta susabilirsin aslında, herşeyde demiyorum, susmaman gereken yerde tabi ki susma. Ama basit şeyler sizi yıptatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…