- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.621
Kendini yapamadığına endekslemişsin bence sen, bende yapamam edemem susamam derdim ama bak geçen gün kuzen olayını anlattım, ağzımı açmadımKendime engel olamıyorum işte benim sorunum bu.. Sonra pişman oluyorum ama o an tutamıyorum kendimi..
ben ağladım bana dönüp bakmadı bile amaTamam elin adamını arama, kocandan niye uzak duruyon, o senin malın ya.. Tepe tepe kullan, niye uzak duruyon
Doğru söylüyorsun bende kapabildiğimi kapıyorum, sonra evliliğimde deniyorum, faydasını görüyorumtecrübe konuştuda biraz önce :) merak ettim. bi kaç yaş büyükte olsa öğrencek çok şey vaaaar
Onu ben de farkettim kıyamam sana çok üzüldüm bu huylarımın bir artısını göremedim de
ben bu avatarı sevmedimSabaha kadar denerim artık =D
Hayır canım mal olan oben ağladım bana dönüp bakmadı bile amabende onun malı değil miydim niye o malına sahip çıkmıyo
Mesela az önce yine aynı hatayı yaptım.. Geçen gün buluştuk ayağımı burktum arabaya kadar kucağında taşıdı beni 5 dklık bir mesafe hemde kalabalık bir yer ki kolay kolay yapmaz.. O an dedim bu adam seni seviyor değer veriyor sus sende ona da dedim dikkat edicem diye ama biraz önce yine boş yere kavga çıkarttım..Kendini yapamadığına endekslemişsin bence sen, bende yapamam edemem susamam derdim ama bak geçen gün kuzen olayını anlattım, ağzımı açmadım
daha yeme boşver2 saattir yemek ısıtıp yicem bende
Ben de margiyi görmeyince geri dönüyordumSen gelince herkes gelir tabi :)
Ihmal etme topiği
Canım bu sorun yüzünden gitmedim hiç dr.a hastahaneye gitmeyi sevmiyorumben okb hastasıyım sen de varmıydı
Ben de sevemedim en güzeli eskisi yaben bu avatarı sevmedim
Burayı 55 kişi takip ediyormuş, hani nerdelerSabaha kadar denerim artık =D
Karşılık vermeymiş mümkün sanki illa kendimi ifade edicem anlatıcam durumu susamam ki ben mümkün değilaynen aynen sürekli kavga ediyoruz çenemi tutamadığım için karşılık verme dayanamıyorum diyo ben dursam çenem durmuyo
Doğru söylüyorsun bende kapabildiğimi kapıyorum, sonra evliliğimde deniyorum, faydasını görüyorum
Ahaha hakkat ben az önce kendime mal mı dedim yaHayır canım mal olan o
Ağladığını gördümü ?
Yicem film izlerkendaha yeme boşver
Hiç bilmiyorum konuya girmeden mesaj gitmez onlaraBurayı 55 kişi takip ediyormuş, hani nerdeler
Evet beni tanıdığın halde, tanımamazlıktan, geldiğin günleri unutmadımBen de margiyi görmeyince geri dönüyordum
Canım bu sorun yüzünden gitmedim hiç dr.a hastahaneye gitmeyi sevmiyorumBu zamana kadar sadece dayanamadığım rahatsızlıklar yüzünden gitmişimdir. Anlattığım kişilik dr.a görünmemi söyledi hep ama gitmedim, o dediğin hastalığın açılımı ne Ben de aklıma acaip olmadık şeyler geliyordu dışarı çıktığımda acaba araba çarpar mı, arkamdan biri mi takip ediyor hissi ya da çocuklar hakkında okulda başlarına bir şey gelir mi vs... Böyle sürekli bu tarz düşünceler oluyordu her gün
Karşılık vermeymiş mümkün sanki illa kendimi ifade edicem anlatıcam durumu susamam ki ben mümkün değil
Ya canım anlık sinirleniyorsun, anlıkta susabilirsin aslında, herşeyde demiyorum, susmaman gereken yerde tabi ki susma. Ama basit şeyler sizi yıptatırMesela az önce yine aynı hatayı yaptım.. Geçen gün buluştuk ayağımı burktum arabaya kadar kucağında taşıdı beni 5 dklık bir mesafe hemde kalabalık bir yer ki kolay kolay yapmaz.. O an dedim bu adam seni seviyor değer veriyor sus sende ona da dedim dikkat edicem diye ama biraz önce yine boş yere kavga çıkarttım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?