- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.601
Caanım onu benim takıntılarım yüzünden beni zorlamak için yaptı aklınca o yüzden ne desem değişmezdi yine sen ara derdi : /Lunaaa
Kuzu sana dedik ki, azıcık alttan al sana dönüşünce normale dönersin..
O sen ara dediğinde, boynuna srılıp, yanağından öpüp"Ama hayatım, bunu senin yapman daha doğru olur" diyeydin..
Adam yok drmiydi?
Allah bize cilve vermiş, neden kullanmayalım kiHmm erkekler gazla çalışır bu durumda yani not alıyım ben :)
Hmm erkekler gazla çalışır bu durumda yani not alıyım ben :)
üzüldüm şöyle üzülünce takmadıkları zaman sinir oluyorum
Ben bunu denedim gördüm biliyorum ama yapamıyorum hemen çemkirme moduna geçiyorumAllah bize cilve vermiş, neden kullanmayalım ki
Erkeklere kavgayla birşey yaptıramazsın, nazla cilveyle, oynaşmayla..
86lıyım :)sorulmaz ama yaşınız kaçtı acaba
O zaman ara sende ne olacak.Caanım onu benim takıntılarım yüzünden beni zorlamak için yaptı aklınca o yüzden ne desem değişmezdi yine sen ara derdi : /
Hayır hayır erkekler öküz diyelim kısaca illa uğraştıracaklartatlı dil yılanı deliğinden çıkarır desek
Ay aradığım avatarı anca bulabildim oh be sabahtan beri bunu arıyordum ama daha karar veremedimevet dikkatimi çekti avatar show yaptın
Ama canım sende hem faydasını görüyorsun hem yapmıyorsun :)Ben bunu denedim gördüm biliyorum ama yapamıyorum hemen çemkirme moduna geçiyorum
Yok kendi resmimi koyamam , ölüme susamadım dahaEski avatarına alışmıştım ben, acaba kendi resmini mi koysan
Aramıycam hoşlanmıyorum işte86lıyım :)
Kücük gösteriyorum demi
O zaman ara sende ne olacak.
seninle çok benzediğimizi farkettimBen bunu denedim gördüm biliyorum ama yapamıyorum hemen çemkirme moduna geçiyorum
Kendime engel olamıyorum işte benim sorunum bu.. Sonra pişman oluyorum ama o an tutamıyorum kendimi..Ama canım sende hem faydasını görüyorsun hem yapmıyorsun :)
Tamam bu iyi değişme artık :)Yok kendi resmimi koyamam , ölüme susamadım daha
Onu ben de farkettim kıyamam sana çok üzüldüm bu huylarımın bir artısını göremedim deseninle çok benzediğimizi farkettim
Tamam elin adamını arama, kocandan niye uzak duruyon, o senin malın ya.. Tepe tepe kullan, niye uzak duruyonAramıycam hoşlanmıyorum işte
Sabaha kadar denerim artık =DTamam bu iyi değişme artık :)
2 saattir yemek ısıtıp yicem bendeacıktım ben ya
86lıyım :)
Kücük gösteriyorum demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?