İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ben sana demedim mi önce bana sor küseyim mi diye
Ne için kavga ettiniz yine ve nasıl hemencik alışıp tın demeye başladın
Öğlen 4 civarı ettik kavgayı ona fotoğrafçıyı arayıp sor dedim bana sen sor dedi(kötü bi şekilde demedi) bende tanımadığım insanlar konuşmayı sevmiyorum telefonda banane ya aramayacam falan bu modda geçti bi kaç kez ısrar etti artamadım işte, sonra geldi suratı düştü noldu gene suratın düşük dedim yokı bişey demiş onu bile yapamamışım falan filan, bu kadarcık şey yüzünden ne diye karşımda surat asıp oturup benim moralimi bozuyon dedim, falan filan uzadı konuşma en son ağladım ben gelip bakmadı bile iş yerinden izin almaya gitti, geldiğinde gidip yattım gelip bakmadı o yüzden hiçç tınımda değil kendisi geldi az önce yatmıyoz mu dedi ben yatmıyorum sen yat dedim, tamam ben gidiyorum dedi güle güle dedim

Şuan en büyük korkum ev işleri aslında sözlüm de titizdir ben de şımarık büyüdüm biraz annem yapar herşeyimi hala çok zorlancam nasıl olacak hiç bilmiyorum
Onun da üstesinden eşinle beraber gelirsiniz canım, her şeyi takma kafana

o zaman konuştuğumuz gün modum nasılsa ve o mod kafama ne estirirse onu diyeceğim
Tamam anlaştık
Bir ampulu değiştiremedin ha

Sen nasıl istersiniz öylemdeyin diyince bende, bakayım ne kadarına hazırsın dedim
Başlamadım ki.. Yarın gezcem, sonraki günde gezcem sonraki gün araştırırım, fikirlere açığım
Demek ki teyzeye hazır değilim daha
Tamam ben en çok rağbet gören tariflee denk gelirsem sana tavsiye ederim

ben okb hastasıyım sen de varmıydı

üzüldüm şöyle üzülünce takmadıkları zaman sinir oluyorum

Lunaaa
Kuzu sana dedik ki, azıcık alttan al sana dönüşünce normale dönersin..
O sen ara dediğinde, boynuna srılıp, yanağından öpüp"Ama hayatım, bunu senin yapman daha doğru olur" diyeydin..
Adam yok drmiydi?

Tamam anlaştık

Bir ampulu değiştiremedin ha

Demek ki teyzeye hazır değilim daha
Tamam ben en çok rağbet gören tariflee denk gelirsem sana tavsiye ederim
Benim ki değişemedi kız benim ne suçum var, yatağımda uzanıyordum, kendi halimde
Süper olur, şöyle beni 1. Yapacak, iddialı bi tarif mümkünse

Hmm erkekler gazla çalışır bu durumda yani not alıyım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…