- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.501
eskiden olsa ortak noktamız derdim ama artık değil gece yemeğine son verdim ben gündüz yemeğine de son vericem !BİLİYOM BİLİYOMzaten benim bişeyim tutuyosa biriyle o normal olmayan bişey çıkıyo hep : D misal gecenin köründe yemek yemek : P
Sen neden böyle dedin ki şimdi biz ne güzel kendimizi birşey sanıyorduksanki biz çok normaliz
Ölceneskiden olsa ortak noktamız derdim ama artık değil gece yemeğine son verdim ben gündüz yemeğine de son vericem !
evet çıtır çıtırım benYok kız o çıtır daha:)
ahaha lafa bakben bile öyle bi cümleyi akıl edip kuaramazdım o an
Kötüler uzun yaşar derler
Yok be ablam neresi çıtır onun..Yok kız o çıtır daha:)
emin değilimöylemiymiş
Uww ben de ölmem o haldeKötüler uzun yaşar derler
Al işte bak hazır cevap çok akıllılar çook biz başa çıkamıyoruz artık bazen kendimi salak gibi hissediyorum onlarla konuşurken
korkuyom onlardan ben çok ciddiyimaynen ya kıvaramazsın bile laf sokuyolar diyecek bişeyde bulamıyorum
Allah herkese sağlıklı uzun ömürler versin liloşUww ben de ölmem o halde
sana sorduydumda cevaap virmidin koşu bandımı kullanıyon yoksa tepinşyonmu bende katılıcam sana ona göre : Peskiden olsa ortak noktamız derdim ama artık değil gece yemeğine son verdim ben gündüz yemeğine de son vericem !
Ben dövcematar da yapıyolar napcaz bilmiyorum bizden doğacak olanlara
Hahaha ay çok güldüm liloş mu hahahaAllah herkese sağlıklı uzun ömürler versin liloş
Yok be ablam neresi çıtır onun..[/QUOTE
Ben dövcem
Verdim ama sen görmedin tatlım ..sana sorduydumda cevaap virmidin koşu bandımı kullanıyon yoksa tepinşyonmu bende katılıcam sana ona göre : P
Evet kazandibi oŞimdi evin en küçüğü olarak şımartılıyordur muhtemelen pek tatlıdır o ya ben öyle normal sevemem de illa mıncırcam
Yok yok korkma göz açıp kapayıncaya bitiyorben korkuyom çocuk yapmaktaniyice cesaret valla 4 çocuk ben yapamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?