- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.481
Gelin fotonda 20 dursan ne olur sonrasın da 34 gösterdikten sonra neyleyim ben gelinliği be !la bi git hıh sen benim gelin fotomu da görmedin hem ne konuşuyon
Büyüdükçe dertler de büyüyür değil mi :) Ne güzel ev kalabalık ben çok severim çocukları ama bebekken büyüyünce çöpe atıcam hepsiniHayırlısı olsun canım, Allah gönlüne göre versin İnşaAllahYaşları büyükyen küçüğe; 16 - 11- 9- 3:)
Küçükken zor diyordum, hemen büyüsünler istiyordum ama büyüdükçe daha ağırlaşıyor
Aynen canımİlk başta keşke girmeseydim dedim şimdi hiç çıkmıyorum
27 bacım, takılıyom öyle mala bağladımsen nörüyon
Bana da geliyolar kanka , tek ortak noktamız normal olmamamız biliyon dimihi
hişşş ben oluyom öyle lan bazen : D
Buraya da yağar inşallahfena kar yağıyo burda ona bakıyom küresel ısınmadan küresel soğumaya geçtik herhaldeee
En kart lunaaaBen de en kart
önceden sadece ben böyle düşündüğümü sanırdım herkes öyleymiş oysakiDemi ya bende öyle düşünüyorum
herkes öyle bence de aşk sevgi olmasa kim evlenip bir erkeğin kahrını çeker ki çekilecek gibi değiller bence normaldeönceden sadece ben böyle düşündüğümü sanırdım herkes öyleymiş oysaki
BİLİYOM BİLİYOMBana da geliyolar kanka , tek ortak noktamız normal olmamamız biliyon dimi
Ben de mi çöpe atsamBüyüdükçe dertler de büyüyür değil mi :) Ne güzel ev kalabalık ben çok severim çocukları ama bebekken büyüyünce çöpe atıcam hepsiniDil pabuç kadar şimdiki nesilde arkadaşımın 3 yaşındaki kızı çene yarıştırıyor benimle
Büyüdükçe dertler de büyüyür değil mi :) Ne güzel ev kalabalık ben çok severim çocukları ama bebekken büyüyünce çöpe atıcam hepsiniDil pabuç kadar şimdiki nesilde arkadaşımın 3 yaşındaki kızı çene yarıştırıyor benimle
ay ne güzelll soğuk olur ama yinede gökyüzünden inmelerini izelemek çok güzel olur : ) soğuması kürsel ısınmanın sonucu değil miydi yafena kar yağıyo burda ona bakıyom küresel ısınmadan küresel soğumaya geçtik herhaldeee
Şimdi evin en küçüğü olarak şımartılıyordur muhtemelen pek tatlıdır o ya ben öyle normal sevemem de illa mıncırcamBen de mi çöpe atsamBenim büyükler sessiz de küçüğü çok fena Abisine ablalarına laf yetiştiririyor
ben korkuyom çocuk yapmaktanBen de mi çöpe atsamBenim büyükler sessiz de küçüğü çok fena Abisine ablalarına laf yetiştiririyor
ay ne güzelll soğuk olur ama yinede gökyüzünden inmelerini izelemek çok güzel olur : ) soğuması kürsel ısınmanın sonucu değil miydi ya
sanki biz çok normalizherkes öyle bence de aşk sevgi olmasa kim evlenip bir erkeğin kahrını çeker ki çekilecek gibi değiller bence normalde
Al işte bak hazır cevap çok akıllılar çook biz başa çıkamıyoruz artık bazen kendimi salak gibi hissediyorum onlarla konuşurkenarkadaşımında var 4 yaşında kuzenine dil çıkarmış o da dedesine şikayet etmiş dil çıkarıyo diye yalan söylüyo dede hava alsın diye çıkardım demiiiş
Yok kız o çıtır daha:)En kart lunaaa
arkadaşımında var 4 yaşında kuzenine dil çıkarmış o da dedesine şikayet etmiş dil çıkarıyo diye yalan söylüyo dede hava alsın diye çıkardım demiiiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?