- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.461
Aşk işte yine de onlarlayız haha
Hoşgeldiniz:)
aynen öyle koca adam görünümlü çocuklar resmen
Hoşbuldumwalla slm vermeseydin pişmanlık içerisindeydim parazitmi yaptım die
ha evet evet kesinlikle bunu ben de biliyorum : D
iyi etmişin : Daynen öyle fırsatım olmadı bi tanışıp kaynaşiyim dedim
En çıtır benim be !Ben de 27 yaşına girdim : ) Amin amin inşAllah hepimizinkini: )
Aşk işte yine de onlarlayız haha
Eminimluna= temizlik : D
Demi ya bende öyle düşünüyorumsevmesen zatn çekilecek dert değil
en küçüğünüz benim sanırımsenin yaşın kaç bacıınörüyon
Hayırlısı olsun canım, Allah gönlüne göre versin İnşaAllahBi becerip evlenebilsek çocukta yapıcam ama kısmet olmadı bir türlüYaşları kaç zor olmuyormu 4 çocuk ben arada arkadaşım kızına bakıyorum bana bırakıyor işi varken yarım saat içinde beynim error veriyor
Aynen canımBende öyleydim girdiğimde mutlaka nevoyla konuşurdum , hatta bir süre girmemiştim geyik topiğe nerelerdesin kız diye yazmıştı hiç unutmam merak etmiş falan..
İnsanın hoşuna giden şeyler bunlar bende öyle sevdim forumu..
Çok mu iyi niyetlisin kız , yeri geldiğinde iyi niyetini kaybetmeden kötü insanda olacaksın ki yaşayabilesin dimii ne diyorum benHoşbuldum :)
Ben de çıtırdım bir zamanlar tağamm mıEn çıtır benim be !
Valla bende aynı o şekildeyim , hayatımın bir parçası oluverdi , çok eğleniyorum öğreniyorum paylaşımlar falan..Hayırlısı olsun canım, Allah gönlüne göre versin İnşaAllahYaşları büyükyen küçüğe; 16 - 11- 9- 3:)
Küçükken zor diyordum, hemen büyüsünler istiyordum ama büyüdükçe daha ağırlaşıyor
Aynen canımİlk başta keşke girmeseydim dedim şimdi hiç çıkmıyorum
ne 20 si ya , bildiğin 34 gibisinBen de çıtırdım bir zamanlar tağamm mıHem ben 20 gösteriyom
27 bacım, takılıyom öyle mala bağladımsenin yaşın kaç bacıınörüyon
Çok mu iyi niyetlisin kız , yeri geldiğinde iyi niyetini kaybetmeden kötü insanda olacaksın ki yaşayabilesin dimii ne diyorum ben
Ah ulan ne laf ettim şuan
la bi git hıh sen benim gelin fotomu da görmedin hem ne konuşuyonne 20 si ya , bildiğin 34 gibisin
Sorma ya zaten göbek adım zekiyemustafa topaloğlu gibi oldu
hişşş ben oluyom öyle lan bazen : DÇok mu iyi niyetlisin kız , yeri geldiğinde iyi niyetini kaybetmeden kötü insanda olacaksın ki yaşayabilesin dimii ne diyorum ben
Ah ulan ne laf ettim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?