- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.421
Ohh ne güzel bedava diyetisyenBenim diyetisyenim sevgilim
O yönlendiriyor beni , neler yapmam gerektiğini vs
O benden daha çok tecrubeli..
O ne derse neyden ne kadar yememi söylüyor onu uyguluyorum :)
Aynı hisleri ben de yaşadım ama zamanla arkadaş ediniyorsunuzama tabi bir ortama sonradan girince ister istemez bi çekingenlik oluyo yada eskilerle paylaşılmışlık daha çok o yüzden onlara yoğunlaşılıyo bilemiyorum
Margim bende Nevoşun peşindeydim ilk girdiğimde gerçi hala peşindeyimMesela ben bu foruma ilk geldiğim gün nevrestenin peşine takılmıştım hiç unutmam
ha bire onunla konuşuyordum =D
Bıkacak sanmıştım benden hahah
Keşke sizinle aynı şehirde olsaydım zaten bana daha yakınsınız öyle hissediyorum sizinle daha çok paylaşıyorum ben :)bende reelim hhıh
İNŞALLAH : ) evet insanı içine çekiyor bu site kara delik resmen giren çıkamıyo : Dayy inşaAllah öyle olur çünkü gerçekten çok sevdim burayııı
BEN DE ÖYLE İSTERDİM CANIMKİMSEM YOK BURADA BENİM : (Keşke sizinle aynı şehirde olsaydım zaten bana daha yakınsınız öyle hissediyorum sizinle daha çok paylaşıyorum ben :)
Benim var ama yok öyle sıkılıyorum ki bazen bunalıyorum akşama kadar yat gece otur sözlümle dışarı çıkmasak başka sosyalliğim yok..BEN DE ÖYLE İSTERDİM CANIMKİMSEM YOK BURADA BENİM : (
BENDE EŞİMLE ÇIKIYOM CANIM HEP.. GERÇİ GEÇEN GÜN KAVGA ETTİK KENDİ KENDİME ÇARPTIM KAPIYI ÇIKTIM A 101 E GİTTİM O SAYILIR MIBenim var ama yok öyle sıkılıyorum ki bazen bunalıyorum akşama kadar yat gece otur sözlümle dışarı çıkmasak başka sosyalliğim yok..
Benim var ama yok öyle sıkılıyorum ki bazen bunalıyorum akşama kadar yat gece otur sözlümle dışarı çıkmasak başka sosyalliğim yok..
Selam canım görmedim görsem alırdım ben biliyorum seni arada laf atıyorum yemek topiklerindeilgi alanım da oralar
Memnun oldum canım ben de VuslatANAMM PARDON VE ALEYKÜMSELAM CANIM : ) ben atarlı luna seni tanıyalım : )
ben de canımEvet genelde oralardayım Buralarda her zaman denk gelemiyorum kimseye ben de oralarda takılıyorum
Memnun oldum canım ben de Vuslat
Evliyim 4 çocuk annesiyim
SAyılır ben de o da yok marketlere de annem gider ben full evde komşu teyzeler bile benden daha sosyalBENDE EŞİMLE ÇIKIYOM CANIM HEP.. GERÇİ GEÇEN GÜN KAVGA ETTİK KENDİ KENDİME ÇARPTIM KAPIYI ÇIKTIM A 101 E GİTTİM O SAYILIR MI
Aynen hemde ne ot bende öyleyim ot geldim saman gidicem şu hayattanaynen benimde var ama yokokul olmasa bende öyleyim ot gibi
Ben de ya orada ya burada en sevdiğim iki topikEvet genelde oralardayım Buralarda her zaman denk gelemiyorum kimseye ben de oralarda takılıyorum
Memnun oldum canım ben de Vuslat
Evliyim 4 çocuk annesiyim
Slm kızlar bende o deliğe düşenlerdenim çıkamıyorumİNŞALLAH : ) evet insanı içine çekiyor bu site kara delik resmen giren çıkamıyo : D
Kavga gürültü olmayan ilişkimi var daha demin kavga ettim benBende tuttufrutti kızlar
üniversite son sınıf öğrencisi
18 aylık bir ilişkim var bazen kavga gürültüde olsa
şimdilik bu kadar :)
Slm kızlar bende o deliğe düşenlerdenim çıkamıyorum
bende bekarken öyleydim dötümü kaldırmıyodum koltuktan : DSAyılır ben de o da yok marketlere de annem gider ben full evde komşu teyzeler bile benden daha sosyal
Aynen hemde ne ot bende öyleyim ot geldim saman gidicem şu hayattan
Ben de ya orada ya burada en sevdiğim iki topik4 çocuk annesimi amanınn maşallah Allah bağışlasın :)
Kavga gürültü olmayan ilişkimi var daha demin kavga ettim ben
SLM : ) çıkmak diye bi kelime yok burda girmek var resmenSlm kızlar bende o deliğe düşenlerdenim çıkamıyorum
Evlenince neden kaldırır oldun ev işinden neyin demibende bekarken öyleydim dötümü kaldırmıyodum koltuktan : D
ne okuyosun : )Bende tuttufrutti kızlar
üniversite son sınıf öğrencisi
18 aylık bir ilişkim var bazen kavga gürültüde olsa
şimdilik bu kadar :)
Aman kim dediyse onu halt etmiş.. Biz ilgi sevgi istiyoruz sadece asıl onların ne halt istediği belli değilbde kadınlara anlaşılmaz derler erkekleri anlayan varsa bde bana anlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?