İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Metro hangi etapta oluyor :) Tam ordalar.
Farklı şehirlerdeydik canım eşim İstanbuldaydı Ben Balıkesirde. Ama ayda 2 defa buluşuyorduk, uzaklığı pek hissetmedik o yüzden.

farklı şehirler çok gözümü korkutuyor benim nedense.. sapık gibi illa yanımda olsun istiyorum

metro baya bi yerden geçiyor canım, hatta bizim evin oradan da geçiyor da neredeyse komşu çıkacaz sanırım

İşte pek sakin kalamıyorum bu gibi durumlarda isyan etmek de istemiyorum ama bazen öyle oluyor sanırım..
Kader o kadar değişik birşey ki, yani eşimle beni düşünüyorum, normal şartlarda birbirimizi nerden bulup biraraya gelecektik?
Ki ben o siteye kayıt oldum, üyeliğimi dondurdum bir süre sonra tekrar açtım. 2.de tanıştık :)
İlkinde resmim vardı, eşim bu kız çok havalıdır demiş yazmamış, 2. de resmim yoktu, öyle laf attı :) Nasip işte

farklı şehirler çok gözümü korkutuyor benim nedense.. sapık gibi illa yanımda olsun istiyorum

metro baya bi yerden geçiyor canım, hatta bizim evin oradan da geçiyor da neredeyse komşu çıkacaz sanırım
Bencede öyle olacak, geçtiği yer değil durak evlerinin orda :)
Bende öyle düşünürdüm ama sık sık görüşme imkanın olunca sıkıntı olmuyor, biz birde sürekli telefonda konuşurduk, ayda 5.000 dk biter mi? Biz bitiriyorduk
Herkes, heran yanında olsun, ihtiyacın olduğunda elini tutsun ister ama, nasibinin nerden çıkacağıda hiç belli olmuyor

Evet kader de varsa bir şekilde oluyor ben de nanıyorum canım :)

bizim oturacağımız evde metro durağının tam karşıısnda kesin komşuyuz annenlerle
ben mesafeli ilişkiden korkuyorum nedense, gerçi dediğin doğru önemli olan nasip kısmet, eğer kısmette varsa zaten zor olsa da gerçek olur gerçi ben zoru görünce kaçıyorum, ona bi çare kim nasıl bulur hiç bilemiyorum

Bencede komşu çıkacaksınız
Hakkında hayırlısı olsun gülüm, eşimin arkadaşlarıda genç değil ki alayım se

Yahu gel bize gelin gel gelll gelll gellllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…