- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.161
İşte pek sakin kalamıyorum bu gibi durumlarda isyan etmek de istemiyorum ama bazen öyle oluyor sanırım..Öyle canım, herşeyin hayırlısı, sen hayırlı olanı, hayırlı zamanında iste. Rabbim gönlüne göre verir
Metro hangi etapta oluyor :) Tam ordalar.
Farklı şehirlerdeydik canım eşim İstanbuldaydı Ben Balıkesirde. Ama ayda 2 defa buluşuyorduk, uzaklığı pek hissetmedik o yüzden.
Kader o kadar değişik birşey ki, yani eşimle beni düşünüyorum, normal şartlarda birbirimizi nerden bulup biraraya gelecektik?İşte pek sakin kalamıyorum bu gibi durumlarda isyan etmek de istemiyorum ama bazen öyle oluyor sanırım..
Bencede öyle olacak, geçtiği yer değil durak evlerinin orda :)farklı şehirler çok gözümü korkutuyor benim nedense.. sapık gibi illa yanımda olsun istiyorum
metro baya bi yerden geçiyor canım, hatta bizim evin oradan da geçiyor da neredeyse komşu çıkacaz sanırım
Evet kader de varsa bir şekilde oluyor ben de nanıyorum canım :)Kader o kadar değişik birşey ki, yani eşimle beni düşünüyorum, normal şartlarda birbirimizi nerden bulup biraraya gelecektik?
Ki ben o siteye kayıt oldum, üyeliğimi dondurdum bir süre sonra tekrar açtım. 2.de tanıştık :)
İlkinde resmim vardı, eşim bu kız çok havalıdır demiş yazmamış, 2. de resmim yoktu, öyle laf attı :) Nasip işte
o Yüzden isyan etmemek için kendini tut, sabret, Hakkında hayırlısı olsun..Evet kader de varsa bir şekilde oluyor ben de nanıyorum canım :)
Amin canım inşallah inan deniyorum :)o Yüzden isyan etmemek için kendini tut, sabret, Hakkında hayırlısı olsun..
Kuzum buluşmadınız mı harbiyleAleyküm selam :)
Harbicim en tarz üye yarışmamıza katılacakmışsın doğru mu duymuşumMerebaaa 
Yok ekti beniKuzum buluşmadınız mı harbiyle
Bencede öyle olacak, geçtiği yer değil durak evlerinin orda :)
Bende öyle düşünürdüm ama sık sık görüşme imkanın olunca sıkıntı olmuyor, biz birde sürekli telefonda konuşurduk, ayda 5.000 dk biter mi? Biz bitiriyorduk
Herkes, heran yanında olsun, ihtiyacın olduğunda elini tutsun ister ama, nasibinin nerden çıkacağıda hiç belli olmuyor
Bencede komşu çıkacaksınızbizim oturacağımız evde metro durağının tam karşıısndakesin komşuyuz annenlerle
ben mesafeli ilişkiden korkuyorum nedense, gerçi dediğin doğru önemli olan nasip kısmet, eğer kısmette varsa zaten zor olsa da gerçek olurgerçi ben zoru görünce kaçıyorum, ona bi çare kim nasıl bulur hiç bilemiyorum
Nerde
Aaaaa niye ekti hava soğuk diyedir kesinYok ekti beni
Yarında ekerse, harbi diye birini tanımam
Bencede komşu çıkacaksınız
Hakkında hayırlısı olsun gülüm, eşimin arkadaşlarıda genç değil ki alayım se
bizim oturacağımız evde metro durağının tam karşıısndakesin komşuyuz annenlerle
ben mesafeli ilişkiden korkuyorum nedense, gerçi dediğin doğru önemli olan nasip kısmet, eğer kısmette varsa zaten zor olsa da gerçek olurgerçi ben zoru görünce kaçıyorum, ona bi çare kim nasıl bulur hiç bilemiyorum
İstanbul :)
Şişko anneyi hatırlıyormusun? Onlarda olacak.. kızlardan biri müsait değilmiş yarına ertelendiAaaaa niye ekti hava soğuk diyedir kesin
Ah şimdi istanbulda olmak vardı be..İstanbul :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?