- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.181
Evet nick olarak biliyorum hepsine selam söyleŞişko anneyi hatırlıyormusun? Onlarda olacak.. kızlardan biri müsait değilmiş yarına ertelendi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet nick olarak biliyorum hepsine selam söyleŞişko anneyi hatırlıyormusun? Onlarda olacak.. kızlardan biri müsait değilmiş yarına ertelendi
Kaç yaşındasın ki :)bende çok genç sayılmam yaa belki yaşlarımız tutuyordur
Avrupa yakasimi yoksaİstanbul :)
Aleyküm Selam canımEvet nick olarak biliyorum hepsine selam söyle
kankı eylul05 nerde nereye kayboldu haberın varmı?Evet nick olarak biliyorum hepsine selam söyle
Evet :)Avrupa yakasimi yoksa
Kendi isteği üzerine banlattırmış kendini , sonra geri geldiydi . Şimdi pek görmüyorum girmiyor herhalde..kankı eylul05 nerde nereye kayboldu haberın varmı?
Sen niye bana cevap vermiyon, derdin nekankı eylul05 nerde nereye kayboldu haberın varmı?
sen de bana yakın değilsin kiYahu gel bize gelin gel gelll gelll gellllllllll
29Kaç yaşındasın ki :)
sen de bana yakın değilsin ki
29
Nerdeee bende gelcem ya bananeEvet :)
nıye banlattırmıskı gelsede gene kiblesemKendi isteği üzerine banlattırmış kendini , sonra geri geldiydi . Şimdi pek görmüyorum girmiyor herhalde..
Ama uzaklardan bizi izlediğini biliyorum
ne didinde cevap vemedımSen niye bana cevap vermiyon, derdin ne
Eminönünde :) Gel canım istiyorsanNerdeee bende gelcem ya banane
Enlerde yazdım cevap vermedin, dürttüm dönmedin, şimdide site adı soruyorum, isim annesi yapcam seninıye banlattırmıskı gelsede gene kiblesem
sitede onun avatarında bırı varda omu diye bı sorıyım dedım:)
ne didinde cevap vemedım
durtmenı gordumde enlerı gormedımEnlerde yazdım cevap vermedin, dürttüm dönmedin, şimdide site adı soruyorum, isim annesi yapcam seni
Yarin calisiyorum ama siz bi gorusun ikinciye kesin gelicemEminönünde :) Gel canım istiyorsan
Elitgiyin nasıl? :)durtmenı gordumde enlerı gormedım
kokoşum ben olsun sitenin ismi
Ben enlerimi yazdım bugün seni çok fena kategorilere yazdımdurtmenı gordumde enlerı gormedım
kokoşum ben olsun sitenin ismi
Tamam o zaman :) Sen bilirsin, sonra ağlama..Yarin calisiyorum ama siz bi gorusun ikinciye kesin gelicem