• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Doğru söylüyorum zaten:KK37:
Evlendikten sonra birşey oldu, adamı bırakıp bir yere gidemiyorum, içimde garip bi his oluyor, kaygı bozukluğu diyolar buna sanırım.
Nasıl geçecek bilmiyorumda, geçene kadar onsuz kalmalı bi yere gitmem:KK51:
Aslında o ben de şuan var sorun mu bu ki :( yani sürekli yanımda olsun yada benimle konuşsun istiyorum

Aminn inşallah :) Özel değilse nasıl tanıştınız anlatır mısın :)
İnternetten tanıştık, ben facebookta bi sitenin reklamı vardı, merak ettim girdim, can sıkıntısından yani..
Neyse bu mesaj attı, öyle asılmalı değil, sohbet muhabbet derken, telefonda devam ettik, ben sesten çok etkilenirim, adama zaten aşık oldum :) Sonra yanıma geldi, başladık. 1,5 sene sonrada evlendik.
Biz görüşmeye başladığımız zamanlarda, kimseyi istemiyordum hayatıma. Her namazdan sonra dua ederdim, Allah ım karşıma benim için hayırlı olanı çıkar diye, eşimi çıkardı :)

İnternetten tanıştık, ben facebookta bi sitenin reklamı vardı, merak ettim girdim, can sıkıntısından yani..
Neyse bu mesaj attı, öyle asılmalı değil, sohbet muhabbet derken, telefonda devam ettik, ben sesten çok etkilenirim, adama zaten aşık oldum :) Sonra yanıma geldi, başladık. 1,5 sene sonrada evlendik.
Biz görüşmeye başladığımız zamanlarda, kimseyi istemiyordum hayatıma. Her namazdan sonra dua ederdim, Allah ım karşıma benim için hayırlı olanı çıkar diye, eşimi çıkardı :)
Ne güzel duadan sonra gelmesi :) Demek hayırlısıymış ki bir şekilde tanışmışsınız kısa sürede de evlilik ne mutlu :KK68:

Tam senin taşınmayı düşündüğün yerde:-) Birde aynı siteye taşınırsan tam olur:KK70:

yoksa 2 yle başlayan bi yerlerde mi oturuyorlar :KK70:

aa ne güzel zamanda çıkmış karşına :KK16: aynı şehirde miydiniz peki kuzum, farklı şehirlerde mi ?

yoksa 2 yle başlayan bi yerlerde mi oturuyorlar :KK70:

aa ne güzel zamanda çıkmış karşına :KK16: aynı şehirde miydiniz peki kuzum, farklı şehirlerde mi ?
Metro hangi etapta oluyor :) Tam ordalar.
Farklı şehirlerdeydik canım eşim İstanbuldaydı Ben Balıkesirde. Ama ayda 2 defa buluşuyorduk, uzaklığı pek hissetmedik o yüzden.

Back