- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.121
Çok memnun olurum ben de görüşmek isterim :)İnsallah canimm gelirsem mutlaka gorusmek isterim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok memnun olurum ben de görüşmek isterim :)İnsallah canimm gelirsem mutlaka gorusmek isterim
El ele tutusup kirlarda kosarizzz  Çok memnun olurum ben de görüşmek isterim :)
Benle?Çok memnun olurum ben de görüşmek isterim :)
Bu demek oluyor ki yarın koşcaz mıEl ele tutusup kirlarda kosarizzz  
bi dk ya siz yarın görüşecekmisinizBu demek oluyor ki yarın koşcaz mı
Evetbi dk ya siz yarın görüşecekmisiniz
Papatyalardan da taç yapalımEl ele tutusup kirlarda kosarizzz  
Seninle de çok isterim :)Benle?
Napalım deli uyku bastırdı ama uyumucam, nasılsa gecenin bir yarısı kalkcam baştan yatmayayım bari :)Nabiyonuz millet
Bursada dayım var çok sık giderdim oraya, evlendiğimden beri gitmedimPapatyalardan da taç yapalım
Seninle de çok isterim :)
Aaa neden ki eğer gelirsen görüşürüz seninle de ne iyi olur :)Bursada dayım var çok sık giderdim oraya, evlendiğimden beri gitmedim
Ahhh canim hayirdir niyee uyuz oluyorum ordaki sole oldu bole oldu hamilemiyim delirtirler insaniNapalım deli uyku bastırdı ama uyumucam, nasılsa gecenin bir yarısı kalkcam baştan yatmayayım bari :)
Bdv ye konun açcam hamilemiyim diye
Daha kocama doymadım, dizinin dibinden ayrılmıyorumAaa neden ki eğer gelirsen görüşürüz seninle de ne iyi olur :)
Yani belirtiye bakarak, hamilesin denmeyeceğine göre, millette dalgaya vuruyor :)Ahhh canim hayirdir niyee uyuz oluyorum ordaki sole oldu bole oldu hamilemiyim delirtirler insani
Ben le harbi görüşcezkim görüşüyormuş, kiminle görüşüyormuş
Aynen bdvdeki çoğu konu dalgasina acilmis oluyoDaha kocama doymadım, dizinin dibinden ayrılmıyorum
Yani belirtiye bakarak, hamilesin denmeyeceğine göre, millette dalgaya vuruyor :)
Ben le harbi görüşcez
Kıskanma tabi, atla hemen otobüse, yarına yetişirsinhiç kıskanmadım
Öyle sorulara, öyle cevaplar canım napcan :)Aynen bdvdeki çoğu konu dalgasina acilmis oluyo
Hahaha bak işte ona inanırımDaha kocama doymadım, dizinin dibinden ayrılmıyorum
Yani belirtiye bakarak, hamilesin denmeyeceğine göre, millette dalgaya vuruyor :)