- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.121
Çok memnun olurum ben de görüşmek isterim :)İnsallah canimm gelirsem mutlaka gorusmek isterim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok memnun olurum ben de görüşmek isterim :)İnsallah canimm gelirsem mutlaka gorusmek isterim![]()
El ele tutusup kirlarda kosarizzz  Çok memnun olurum ben de görüşmek isterim :)
Benle?Çok memnun olurum ben de görüşmek isterim :)
Bu demek oluyor ki yarın koşcaz mıEl ele tutusup kirlarda kosarizzz  ![]()
bi dk ya siz yarın görüşecekmisinizBu demek oluyor ki yarın koşcaz mı![]()
Evetbi dk ya siz yarın görüşecekmisiniz![]()
Papatyalardan da taç yapalımEl ele tutusup kirlarda kosarizzz  ![]()
Seninle de çok isterim :)Benle?
Napalım deli uyku bastırdı ama uyumucam, nasılsa gecenin bir yarısı kalkcam baştan yatmayayım bari :)Nabiyonuz millet
Bursada dayım var çok sık giderdim oraya, evlendiğimden beri gitmedimPapatyalardan da taç yapalım
Seninle de çok isterim :)
Aaa neden ki eğer gelirsen görüşürüz seninle de ne iyi olur :)Bursada dayım var çok sık giderdim oraya, evlendiğimden beri gitmedim![]()
Ahhh canim hayirdir niyee uyuz oluyorum ordaki sole oldu bole oldu hamilemiyim delirtirler insaniNapalım deli uyku bastırdı ama uyumucam, nasılsa gecenin bir yarısı kalkcam baştan yatmayayım bari :)
Bdv ye konun açcam hamilemiyim diye![]()
Daha kocama doymadım, dizinin dibinden ayrılmıyorumAaa neden ki eğer gelirsen görüşürüz seninle de ne iyi olur :)
Yani belirtiye bakarak, hamilesin denmeyeceğine göre, millette dalgaya vuruyor :)Ahhh canim hayirdir niyee uyuz oluyorum ordaki sole oldu bole oldu hamilemiyim delirtirler insani
Ben le harbi görüşcezkim görüşüyormuş, kiminle görüşüyormuş![]()
Aynen bdvdeki çoğu konu dalgasina acilmis oluyoDaha kocama doymadım, dizinin dibinden ayrılmıyorum
Yani belirtiye bakarak, hamilesin denmeyeceğine göre, millette dalgaya vuruyor :)
Kıskanma tabi, atla hemen otobüse, yarına yetişirsinhiç kıskanmadım![]()
Öyle sorulara, öyle cevaplar canım napcan :)Aynen bdvdeki çoğu konu dalgasina acilmis oluyo
Hahaha bak işte ona inanırımDaha kocama doymadım, dizinin dibinden ayrılmıyorum
Yani belirtiye bakarak, hamilesin denmeyeceğine göre, millette dalgaya vuruyor :)