- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 198
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.141
Doğru söylüyorum zatenHahaha bak işte ona inanırım
Aslında o ben de şuan var sorun mu bu kiDoğru söylüyorum zaten
Evlendikten sonra birşey oldu, adamı bırakıp bir yere gidemiyorum, içimde garip bi his oluyor, kaygı bozukluğu diyolar buna sanırım.
Nasıl geçecek bilmiyorumda, geçene kadar onsuz kalmalı bi yere gitmem
Kıskanma tabi, atla hemen otobüse, yarına yetişirsin
Annemler orda benim, gelince bi dürterim senisiz gelin ankara nın ayazına olmaz mı
Annemler orda benim, gelince bi dürterim seni
Şuanda aşkından oluyor, bendeki ilgi bakımından değilde. Allah korusun, sanki kaybedecekmişim gibi. Gece oturuyorum ya sesi gelsin, koşup başında dua okuyorum, ahh dese yanında bitiyorumAslında o ben de şuan var sorun mu bu kiyani sürekli yanımda olsun yada benimle konuşsun istiyorum
Merkezdesin heralde demi :)aaa çok sevinirimm
Çook aşıksın yaniŞuanda aşkından oluyor, bendeki ilgi bakımından değilde. Allah korusun, sanki kaybedecekmişim gibi. Gece oturuyorum ya sesi gelsin, koşup başında dua okuyorum, ahh dese yanında bitiyorum
Aminn hepimizinkini..Çook aşıksın yaniAllah daim etsin canım
Aminn inşallah :) Özel değilse nasıl tanıştınız anlatır mısın :)Aminn hepimizinkini..
Allah hepinize mutlu, huzurlu bir yuva nasip etsin
Merkezdesin heralde demi :)
Tam senin taşınmayı düşündüğün yerdeşuan merkezdeyim ama erayamana taşınacam canım bikaç güne kadar.
senin annenler nerede ?
İnternetten tanıştık, ben facebookta bi sitenin reklamı vardı, merak ettim girdim, can sıkıntısından yani..Aminn inşallah :) Özel değilse nasıl tanıştınız anlatır mısın :)
Ne güzel duadan sonra gelmesi :) Demek hayırlısıymış ki bir şekilde tanışmışsınız kısa sürede de evlilik ne mutluİnternetten tanıştık, ben facebookta bi sitenin reklamı vardı, merak ettim girdim, can sıkıntısından yani..
Neyse bu mesaj attı, öyle asılmalı değil, sohbet muhabbet derken, telefonda devam ettik, ben sesten çok etkilenirim, adama zaten aşık oldum :) Sonra yanıma geldi, başladık. 1,5 sene sonrada evlendik.
Biz görüşmeye başladığımız zamanlarda, kimseyi istemiyordum hayatıma. Her namazdan sonra dua ederdim, Allah ım karşıma benim için hayırlı olanı çıkar diye, eşimi çıkardı :)
Tam senin taşınmayı düşündüğün yerdeBirde aynı siteye taşınırsan tam olur
İnternetten tanıştık, ben facebookta bi sitenin reklamı vardı, merak ettim girdim, can sıkıntısından yani..
Neyse bu mesaj attı, öyle asılmalı değil, sohbet muhabbet derken, telefonda devam ettik, ben sesten çok etkilenirim, adama zaten aşık oldum :) Sonra yanıma geldi, başladık. 1,5 sene sonrada evlendik.
Biz görüşmeye başladığımız zamanlarda, kimseyi istemiyordum hayatıma. Her namazdan sonra dua ederdim, Allah ım karşıma benim için hayırlı olanı çıkar diye, eşimi çıkardı :)
İkimizinde yaşı, şartları uygundu, öyle olunca beklenecek birşey kalmıyor ki :) Eminsen hayatına onla devam etmek istediğine tamam :)Ne güzel duadan sonra gelmesi :) Demek hayırlısıymış ki bir şekilde tanışmışsınız kısa sürede de evlilik ne mutlu
Ben de beklemeden evlenmek çok isterdim ama dediğin gibi şartlar uygun olmayınca elden birşey gelmiyorİkimizinde yaşı, şartları uygundu, öyle olunca beklenecek birşey kalmıyor ki :) Eminsen hayatına onla devam etmek istediğine tamam :)
Metro hangi etapta oluyor :) Tam ordalar.yoksa 2 yle başlayan bi yerlerde mi oturuyorlar
aa ne güzel zamanda çıkmış karşınaaynı şehirde miydiniz peki kuzum, farklı şehirlerde mi ?
Öyle canım, herşeyin hayırlısı, sen hayırlı olanı, hayırlı zamanında iste. Rabbim gönlüne göre verirBen de beklemeden evlenmek çok isterdim ama dediğin gibi şartlar uygun olmayınca elden birşey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?