- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #56.961
Selam, hoşgeldin :)Selam kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam, hoşgeldin :)Selam kızlar
hoşbuldumm :)Selam, hoşgeldin :)
Napıyorsun? Naılsın? Bizimle yılbaşı çekilişine katılırmısın?hoşbuldumm :)
teşekkür ederim iyiyim :)Napıyorsun? Naılsın? Bizimle yılbaşı çekilişine katılırmısın?
Evett eğlenirizteşekkür ederim iyiyim :)
katılabilirim aslında eğlenceli olur.
genel bir çekiliş mi yoksa sadece bu topiğin çekilişi mi
tablet varmış canım o da idare eder yine, benim laptopa bişey olursa dımdızlak kalırım ortada. telefonumun ekranı büyük ama ben ondan internete girmeyi sevmiyorum, laptop olmasa bulamama bile buraları![]()
Maç zamanıLaptopu satip tablet al sende kuzum hem daha kullanisli pratik vs..
bendende iyi canım :) yine dersler yine dersler :) :)İyilik güzellik canım senden?
bendende iyi canım :) yine dersler yine dersler :) :)
imzana bayıldım![]()
Canimmmmm cekilis tanitim sorulari ilk sayfada bilginiz olsun =)Maç zamanı
Başlasında bi futbol izleyek ya![]()
Sorula paylastim ilk sayfaya kuzum =)tamam tatlım ben margaya atıyorum o zaman şimdi soruları :)
Naber fistigim =) derslerden girmiyorsun artik =(Selam kızlar
Maç zamanı
Başlasında bi futbol izleyek ya![]()
Sorula paylastim ilk sayfaya kuzum =)
Yarına kadar lidersiniz :) Güzel maçtıohh maçımı izledimmm, puanları kaptık, liderliğe geçtik, geldim
cevaplayıp yolluyorum hemen kuzum sana özelden :)
Yarına kadar lidersiniz :) Güzel maçtı
40 haftadır penaltı kullanmıyormuşsunuz. Rıdvan bile bi pislik ararım altında dedi :)umudum yarın bursa nın feneri ezip geçmesio zaman haftaya kadar lider oluruz en azından ki haftaya da maç karabükle, heralde yeneriz diye umuyorum
![]()
40 haftadır penaltı kullanmıyormuşsunuz. Rıdvan bile bi pislik ararım altında dedi :)
Tamam canım katılanların hepsi yolladıktan sonra toplu şekilde yayınlayacağımohh maçımı izledimmm, puanları kaptık, liderliğe geçtik, geldim
cevaplayıp yolluyorum hemen kuzum sana özelden :)
Tabletten kopyala yapıştır yapmıştım =D pardon yamargaaa ilk soru arada kaynamış sanırım![]()
Tamam canım katılanların hepsi yolladıktan sonra toplu şekilde yayınlayacağım
Bu tolinlerin molinlerin haberleri yok mu ya !
Tabletten kopyala yapıştır yapmıştım =D pardon ya![]()