• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ayni sekilde
200 kadar biseye degistirip format atiyorlar en iyisiyle tabi..

benim laptop da eski ya 3 yılı geçti, masraf yapmak istemiyorum artık düzenli bir işim olunca yenisini alırım diye.
mandalını kırdım diye bikaç ay önce 200 verdim zaten, hala içimde acısı :110:

benim laptop da eski ya 3 yılı geçti, masraf yapmak istemiyorum artık düzenli bir işim olunca yenisini alırım diye.
mandalını kırdım diye bikaç ay önce 200 verdim zaten, hala içimde acısı :110:
Benimde dort senelik oldu valla ama cok hizli ilk alinmis gi sadece su pili mahveeti pc mi..

Sabit bilgisayarimda var oda bir ay ponce simsek duysmus bizim evin yakinlarina elektrik gitmisti o esnada kasam yandi =( evde suan bi telefonum birde tabletim saglam ya

Canim bepantol mur nedir o var evde =) sizlamasini aliyor cok sukur sagolasin =)
Işe yarıyorsa sorun yok, normalde aklında bulunsun söylediğim kremleri al, anestolün ağrı kesici özelliği var zaten, gerçi ilk sürdügünde deli sızlatıyor üstüne silverdini sürdüğünde cıss sesini içinde hissedip rahatlıyorsun :)
Içim bir tuhaf oldu bugün mutfağa girmeyeyim bari

Işe yarıyorsa sorun yok, normalde aklında bulunsun söylediğim kremleri al, anestolün ağrı kesici özelliği var zaten, gerçi ilk sürdügünde deli sızlatıyor üstüne silverdini sürdüğünde cıss sesini içinde hissedip rahatlıyorsun :)
Içim bir tuhaf oldu bugün mutfağa girmeyeyim bari
İlk yandiginda feci yaniyor.. Kuzum ama ondanda alirim kuzum

Benimde dort senelik oldu valla ama cok hizli ilk alinmis gi sadece su pili mahveeti pc mi..

Sabit bilgisayarimda var oda bir ay ponce simsek duysmus bizim evin yakinlarina elektrik gitmisti o esnada kasam yandi =( evde suan bi telefonum birde tabletim saglam ya

tablet varmış canım o da idare eder yine, benim laptopa bişey olursa dımdızlak kalırım ortada. telefonumun ekranı büyük ama ben ondan internete girmeyi sevmiyorum, laptop olmasa bulamama bile buraları :KK43:

Senin için pc adaha iyi zaten, ben bile bazen zorluk çekiyorum tabletten

benim için pc şart canım, tablet olursa ancak eğlencesine olur, tüm işlerimi laptopta halledebiliyorum mecburen.
bu arada soruları hazırladım canım, ekleyeceğimiz ibşey var mı bilmediğimden daha yollamadım ama yolla dersen yollayım hemen marga ya :KK51:

benim için pc şart canım, tablet olursa ancak eğlencesine olur, tüm işlerimi laptopta halledebiliyorum mecburen.
bu arada soruları hazırladım canım, ekleyeceğimiz ibşey var mı bilmediğimden daha yollamadım ama yolla dersen yollayım hemen marga ya :KK51:
Bizim sorduğumuz sorular temel şeylerdi, verilen cevaplarla hediye alınacak kişi tanınır bence.. Sende yeterli görüyorsan yolla tatlım.

Back