- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.001
Hevett..kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hevett..kızlar
Cancazim benim tam dogum arifem oluyor ya ondan katilmasam daha iyi amaa once yada sonra ne zaman yapilcakmisYılbaşı çekilişi yapcaz burdaki kızlarla, katılacakmısın?
Aminn.. Çekilişe katılmak istermisin?
selm cnm nasılsın
Katılımcılar belli olunca bugün yarın yaparız, yılbaşını beklemek zorunda değilsinki önceden alır yollarsın mesela hediyeni..Cancazim benim tam dogum arifem oluyor ya ondan katilmasam daha iyi amaa once yada sonra ne zaman yapilcakmis
Hoşgeldin
hoş buldum :) nasılsın?Hoşgeldin![]()
İyiyim teşekkür ederim, yemekle boğuşuyorum bir yandan :) sen nasılsın?hoş buldum :) nasılsın?![]()
Yazdık yaa.. Benden başka herkesle konuşup bana trip yapıyonbende hosgeldım@pinkstrap
![]()
yok hyr aslında.Yazdık yaa.. Benden başka herkesle konuşup bana trip yapıyon![]()
gormedımkı bebısHevett..
Yaa bi daha trip yapmadan bildirimlerini kontrol etgormedımkı bebıs![]()
tatlım acelem var dısarı cıkıyorum yazsam snra ol-urmuYaa bi daha trip yapmadan bildirimlerini kontrol et
Çekilişe katılcan mı?
Hamdolsun canim iyyim sen nasilsinselm cnm nasılsın
Selam
Katilimcilar belli olsunda en son an karar veriim canimKatılımcılar belli olunca bugün yarın yaparız, yılbaşını beklemek zorunda değilsinki önceden alır yollarsın mesela hediyeni..
bende iyiym şükür :)İyiyim teşekkür ederim, yemekle boğuşuyorum bir yandan :) sen nasılsın?
selamHamdolsun canim iyyim sen nasilsin
Selam
Katilimcilar belli olsunda en son an karar veriim canim