İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

İnan öyle sen de canıgönülden iiister ve diilersen çıkacaktır karşına ben 2012 yılbaşı gecesi çok dua etmiştim ve Fetih suresini okumuştum 2013 ocak sonunda sözlendim:) hangi şehirdesin canım?

İnan öyle sen de canıgönülden iiister ve diilersen çıkacaktır karşına ben 2012 yılbaşı gecesi çok dua etmiştim ve Fetih suresini okumuştum 2013 ocak sonunda sözlendim:) hangi şehirdesin canım?
Ben almanyada yasiyorum =)

2 lafın belini kıralım diyince aklıma şimdi bişey geldi: ))))
paylaşıyım sizinlede....
şeytanın çok korktuğu ve söylendiğinde şeytanın belini kıran söz eüzü çekmekmiş.
"eüzübillahimineşşeydanirracim" demek yani: )
ne güzel bir söz, oh misss.....
bende bu bilgiyi yeni öğrendim.

İyiymiş bunu sık sık yapıyoruz :)
Napıyosun tatlım?

İyiymiş bunu sık sık yapıyoruz :)
Napıyosun tatlım?

en çok namazda yapıyoruz galiba dimi canım: )
tabi kılanlar: (
napayım canım, bugün çok yoruldum öyle dinleniyorum pc başında.
gündüz hem gezmeye gittim hem misafir geldi, evde işte yaptım bugün, baya yoruldum ondan: )
dilim dışarda şuan: ))))
sen napıyon canım?

Uyurkende yaparım ben, uyuyakalana kadar dua okurum artık kaçıncı fatihada dalarsam :) Hastayken zorluk çekiyorum, dua okunmuyor ya o zaman..
Benide uyku bastırdı gidip duş aldım açılayım diye ama pek fark etmedi :)

ayetel kürsi, ihlas, fatiha bu sureler dua ayetleri olduğu için adetliykende kuran niyeti ile değilde dua niyeti ile okunabiliyor.

meyra sen istihareye yatıyomusun canım?

nerden geldi şimdi bu aklına: ))))))))
istihare ilim ister, istihare hususunda ben ilim sahibi değilim.
ancak az buçuk rüyasını eğri doğru yorularım ama: )))))
eskiden kendim için yatmışlığım var, çok uzun süredir istihareye yatmadım: )
yeterlimi??

yooo yeterli degillll
ya benım yerıme bı gececık yatamısın ya hayrına beaaa

Evet canım tek tek bütün çevemdekilerin ruhuna okuyorum, sonra tarihten kişiliklere geçiyorum. Peygamberlere falan derken uyuyakalıyorum :)

hımmm ilginç: )
bende bazen okurum ama göndermem, öyle okurum, göndermek istediğim zaman okur gönderirim.
seninkide iyi ama, bir taşta 2kuş sanki: )
allah kabul etsin inş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…