• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

noldu ki tatlımo_O:KK37:
2,5 ay önce tanistigim biri vardi, cok iyi anlasiyorduk..6gündür ne ariyor ne soruyor, sebebi de uni stresiymis... Benimle tanismak istemedigini mi sordum "nerden geliyor böyle sey aklina tabiki tanismak istiyorum ama bu senenin sonuna kadar derslerden basimi kaldiramicam.insallah sene basina kadar biraz hafifler diye ünid ediyorum" diye cevap verdi...

Simdi siz söyleyin tanismak isteyen adam 2 dakika zaman ayirmaz mi?

Gicik oluyorum yaaa

2,5 ay önce tanistigim biri vardi, cok iyi anlasiyorduk..6gündür ne ariyor ne soruyor, sebebi de uni stresiymis... Benimle tanismak istemedigini mi sordum "nerden geliyor böyle sey aklina tabiki tanismak istiyorum ama bu senenin sonuna kadar derslerden basimi kaldiramicam.insallah sene basina kadar biraz hafifler diye ünid ediyorum" diye cevap verdi...

Simdi siz söyleyin tanismak isteyen adam 2 dakika zaman ayirmaz mi?

Gicik oluyorum yaaa
Canim şimdi biz ne desek seni yalnış yönlendirmiş oluruz..
Ama madem ki derslerinin cok agır oldugunu kafasını kaldırıp seninle tanışmaya bile vakti olmayacagını ima ediyor ise
hiç tanışmamalıdı bence..
haklısın sanada zaman ayırabilir derslerinede.. niye böyle demiş anlaayamadım
sen ne hissediyorsun peki

Canim şimdi biz ne desek seni yalnış yönlendirmiş oluruz..
Ama madem ki derslerinin cok agır oldugunu kafasını kaldırıp seninle tanışmaya bile vakti olmayacagını ima ediyor ise
hiç tanışmamalıdı bence..
haklısın sanada zaman ayırabilir derslerinede.. niye böyle demiş anlaayamadım
sen ne hissediyorsun peki
Ayni senin dedigini kuzeni bana dedi pazartesi. O bile bu davrAnisini anlamiyor.
Su an benimle tanismak istemedigini ve kendini bana sogutmak istedigini düsünüyorum ki o böyle yaptikca benim ondan uzaklasacagimi ve onun benden kurtulacagini düsünüyorum

Ayni senin dedigini kuzeni bana dedi pazartesi. O bile bu davrAnisini anlamiyor.
Su an benimle tanismak istemedigini ve kendini bana sogutmak istedigini düsünüyorum ki o böyle yaptikca benim ondan uzaklasacagimi ve onun benden kurtulacagini düsünüyorum
Aşk acısımı çekiyorsun canım sohbete bir katılayım dedim ama inşaallah sevdiğin sana yakınlaşır..

Sende ya:KK39: Çeken değil, çektiren ol...

Napim tatlım, klasik haftasonu işte, maçta olmayaydı keyfim tıkırdı:KK51:
Geçmiş olsun bu arada, ne ağrısı?
hahaha olsn bakalım ya.. iyiki ben bakmamışşm ha :27:
o malum agrılardan işte
agrısı var daha kendisi yok kendisi olaydı ilaç içecektim :27:

canm bu düşüncedeki bir insandan uzak durmalısn zaten.neden cabalayacaksın ki..
daha aranızda birşey bile yok
kendini üzdüğüne değer mi..

Back