- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #56.861
yooo yeterli degillll
ya benım yerıme bı gececık yatamısın ya hayrına beaaa![]()
dedim ya ilim sahibi değilim, zannetmem.
niyetin nedirki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yooo yeterli degillll
Kıyamam sana ya :) Meyra yatmazsa ben deneyeyim :) 1 kere yapmıştımyooo yeterli degillll
Amin canım. Bilmiyorum artık ben kendimi buna alıştırdım başka türlü uyuyamıyorumhımmm ilginç: )
bende bazen okurum ama göndermem, öyle okurum, göndermek istediğim zaman okur gönderirim.
seninkide iyi ama, bir taşta 2kuş sanki: )
allah kabul etsin inş canım.
Hayırdır? Biz sana o kadar fikir veriyoz, uygulamadın demi :)Kizlar cok kötüyüm moralim sıfır sıfır sıfır![]()
evlenecegım kısıyle alakalı belkı bıseyler gorebılırım tek nıyetım bu ben cok yattım ama goremedım anladıgım kadarıyla gorebılmek ıcın ibadetleri tam yerıne getırmek gerekıyorumus o yuzden senden rıca ettım:)dedim ya ilim sahibi değilim, zannetmem.
niyetin nedirki?
Hayirdir kuzum..Kizlar cok kötüyüm moralim sıfır sıfır sıfır![]()
sen gormusmuydun pekı?:)Kıyamam sana ya :) Meyra yatmazsa ben deneyeyim :) 1 kere yapmıştım
Amin canım. Bilmiyorum artık ben kendimi buna alıştırdım başka türlü uyuyamıyorum
Sana bir sey sorucam bir video aticam bana ordaki sarknin adini soyleyeceksin ingilizce canavariiiievlenecegım kısıyle alakalı belkı bıseyler gorebılırım tek nıyetım bu ben cok yattım ama goremedım anladıgım kadarıyla gorebılmek ıcın ibadetleri tam yerıne getırmek gerekıyorumus o yuzden senden rıca ettım:)
Yok bebeğim ya iyilik yaptim basim belaya girdiHayırdır? Biz sana o kadar fikir veriyoz, uygulamadın demi :)
MargiiiHayirdir kuzum..
Yok kız uyku tutmamıştı uyanıp durmuştum :)sen gormusmuydun pekı?:)
Ne oldu canım? AnlatsanaYok bebeğim ya iyilik yaptim basim belaya girdi![]()
Kime ne iyilik yaptin canimMargiiiiyilik yapmanin bedeli uzulmekmi
Yok iyilik yapana madalya takıyolarMargiiiiyilik yapmanin bedeli uzulmekmi
evlenecegım kısıyle alakalı belkı bıseyler gorebılırım tek nıyetım bu ben cok yattım ama goremedım anladıgım kadarıyla gorebılmek ıcın ibadetleri tam yerıne getırmek gerekıyorumus o yuzden senden rıca ettım:)
Kadinin tekine konusmasi icin tlfnumu verdim o aradigi numara sapik surekli beni rahatsiz ediyor bdv konu actim biraz uzun baksana biYok kız uyku tutmamıştı uyanıp durmuştum :)
Ne oldu canım? Anlatsana
at:)Sana bir sey sorucam bir video aticam bana ordaki sarknin adini soyleyeceksin ingilizce canavariiii
Yok kız uyku tutmamıştı uyanıp durmuştum :)
Ne oldu canım? Anlatsana
yanı nıyetım benım ıcın hayırlı kısı kım nıyetım bu boyle olmazmı?ben namazlarımı kılmamki: ((((
yani niyetin ne olacak?
Atcam once bi programin videosunu bulayim da..
yanı nıyetım benım ıcın hayırlı kısı kım nıyetım bu boyle olmazmı?
Evet canım tek tek bütün çevemdekilerin ruhuna okuyorum, sonra tarihten kişiliklere geçiyorum. Peygamberlere falan derken uyuyakalıyorum :)