• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

yooo yeterli degillll:KK53::KK53::KK53:
ya benım yerıme bı gececık yatamısın ya hayrına beaaa:oops::oops::KK53:
Kıyamam sana ya :) Meyra yatmazsa ben deneyeyim :) 1 kere yapmıştım

hımmm ilginç: )
bende bazen okurum ama göndermem, öyle okurum, göndermek istediğim zaman okur gönderirim.
seninkide iyi ama, bir taşta 2kuş sanki: )
allah kabul etsin inş canım.
Amin canım. Bilmiyorum artık ben kendimi buna alıştırdım başka türlü uyuyamıyorum

dedim ya ilim sahibi değilim, zannetmem.
niyetin nedirki?
evlenecegım kısıyle alakalı belkı bıseyler gorebılırım tek nıyetım bu ben cok yattım ama goremedım anladıgım kadarıyla gorebılmek ıcın ibadetleri tam yerıne getırmek gerekıyorumus o yuzden senden rıca ettım:)

evlenecegım kısıyle alakalı belkı bıseyler gorebılırım tek nıyetım bu ben cok yattım ama goremedım anladıgım kadarıyla gorebılmek ıcın ibadetleri tam yerıne getırmek gerekıyorumus o yuzden senden rıca ettım:)
Sana bir sey sorucam bir video aticam bana ordaki sarknin adini soyleyeceksin ingilizce canavariiii

ben namazlarımı kılmamki: ((((
yani niyetin ne olacak?

yanı nıyetım benım ıcın hayırlı kısı kım nıyetım bu boyle olmazmı?

Öyle olmazda, ortada gerçek bir kişi olur, bu kişi ile benim yaptığım evlilik hayırlımıdır değilmidir diye olabilir galiba canım.
Valla ben en güzeli yatmayım, yanlış yönlendiririm belki seni, ilmim olmadığı için kendime guvenemem bu konuda.

Evet canım tek tek bütün çevemdekilerin ruhuna okuyorum, sonra tarihten kişiliklere geçiyorum. Peygamberlere falan derken uyuyakalıyorum :)

Canım merak ettim ne zamandır böyle fatiha okuyarak uyuyorsun??
Birde sadece fatihamı? Başka surede var mı?
İlgincime gittide ondan sordum canım.
Bu arada inşirah sureside hep aklında olsun canım, sıkıntıya çok iyi gelir, mealide çok çok çok güzeldir.

Back