• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

hahaha olsn bakalım ya.. iyiki ben bakmamışşm ha :KK53:
o malum agrılardan işte
agrısı var daha kendisi yok kendisi olaydı ilaç içecektim :KK53:
iyiki bakmamışsın, artık zevk vermiyor ki, küfürden nefret ederim izlerken edesim geliyor

Söylediklerini yaparim da aramiyor ki o_O mesaj bile atmiyor
o zaman sallama, başka aşklara yelken aç :)

Degmiyor iste biliyorum fakat kalbim ona cok isinmisti...bende arayip sormuyorum zaten..
biliyorum zor gelir senin için.. alışmıssn azda olsa
ama birde bunu ilişkiniz başladı zaman yapsaydı daha kötü olurdu..
bak yol yakınken göstermiş kendini aslında
bırak sende arama sorma.. hayırlısı değilmiş de geç :)
daha iyileri cıkar karşına :)

Söylediklerini yaparim da aramiyor ki o_O mesaj bile atmiyor
Bazen hayatı akışına bırakmalı ve bazen beklemeyi bilmeli ama kalp onun için atıyorsa elini telden çekmek ya da tele bakmadan zamanın geçmesi senin için çok zor olsa gerek ama şunu kesinlikle bil eğer kaderinse o kiişi er ya da geç olur ama araya bir soğukluk koyuyorsa aklında soru işaretleri olmalı çok ilgili olduğunu belli etmemelisin

Bazen hayatı akışına bırakmalı ve bazen beklemeyi bilmeli ama kalp onun için atıyorsa elini telden çekmek ya da tele bakmadan zamanın geçmesi senin için çok zor olsa gerek ama şunu kesinlikle bil eğer kaderinse o kiişi er ya da geç olur ama araya bir soğukluk koyuyorsa aklında soru işaretleri olmalı çok ilgili olduğunu belli etmemelisin
Ben hayatima normal devam ediyorum..hafta ici pek farketmedim aramadigini ama hafta sonu cok zor geciyor... Sabrin sonu selametttir..belkide bana hayirli degildir..belkide sadece dedigin gibi hayati akisina birakmak gerekiyor..

değer canm değer inan ki yaşın kaç senin ?
Sadece değecek kişiler cıkmamıştır karşına inan ki bana
öyle düşünme hiç yoksa kendinide mutsuz edersin
25 yasindayim..gecmisteki tanismalardan sonra kimseye güvenim kalmadi ama bu ümidim beni mahvediyor

25 yasindayim..gecmisteki tanismalardan sonra kimseye güvenim kalmadi ama bu ümidim beni mahvediyor
şmdiye kadar karşına hep yalnış kişiler cıkmştır da ondan . bu şekilde düşünüyorsundur
her zmaan umudun olsun umutsuz yaşayamazmış kı insan zaten :)
Zamanı gelmemiştir senin için bir gün gelir uyanırsın bakmışşın hyatın değişmiş..
mucizeler olmuş sen inan sen inan ki herşey güzel olsun:KK19:

Ben hayatima normal devam ediyorum..hafta ici pek farketmedim aramadigini ama hafta sonu cok zor geciyor... Sabrin sonu selametttir..belkide bana hayirli degildir..belkide sadece dedigin gibi hayati akisina birakmak gerekiyor..
Benim karşıma 28 yaşımda çıktı eşim iyiki beklemişim dedim ve doğru insan olduğunu inan ilk buluşmada bile anlıyorsun 1 yıllık evliyim sen içini rahat tut ben hiç çıkmayacak artık evlenmem heralde bile dediğim anda çıktı eşim karşıma..pat diye çıkıyor canım 25 yaşındaymışsın daha çıtırsın kuzum

şmdiye kadar karşına hep yalnış kişiler cıkmştır da ondan . bu şekilde düşünüyorsundur
her zmaan umudun olsun umutsuz yaşayamazmış kı insan zaten :)
Zamanı gelmemiştir senin için bir gün gelir uyanırsın bakmışşın hyatın değişmiş..
mucizeler olmuş sen inan sen inan ki herşey güzel olsun:KK19:
:KK74: cok güzel motive ettin beni kizz :KK39: hayirlisi ne ise o olsun..

Benim karşıma 28 yaşımda çıktı eşim iyiki beklemişim dedim ve doğru insan olduğunu inan ilk buluşmada bile anlıyorsun 1 yıllık evliyim sen içini rahat tut ben hiç çıkmayacak artık evlenmem heralde bile dediğim anda çıktı eşim karşıma..pat diye çıkıyor canım 25 yaşındaymışsın daha çıtırsın kuzum
Hic ummadigin anda cikti demek esin karsina :KK37: insallah hep mutlu ve huzurlu olursunuz..

Kizlar icim rahatladi sizinle konusmak iyi geldi :KK71:

Back