- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #56.821
o zaman boşver gitsin ya..Söylediklerini yaparim da aramiyor kimesaj bile atmiyor
o vazgeçmiş gibi
ne hali varsa görsün
kendini ne sanıyorsa
![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
![KK12 :KK12: :KK12:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk12.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman boşver gitsin ya..Söylediklerini yaparim da aramiyor kimesaj bile atmiyor
iyiki bakmamışsın, artık zevk vermiyor ki, küfürden nefret ederim izlerken edesim geliyorhahaha olsn bakalım ya.. iyiki ben bakmamışşm ha
o malum agrılardan işte
agrısı var daha kendisi yok kendisi olaydı ilaç içecektim![]()
o zaman sallama, başka aşklara yelken aç :)Söylediklerini yaparim da aramiyor kimesaj bile atmiyor
Degmiyor iste biliyorum fakat kalbim ona cok isinmisti...bende arayip sormuyorum zaten..canm bu düşüncedeki bir insandan uzak durmalısn zaten.neden cabalayacaksın ki..
daha aranızda birşey bile yok
kendini üzdüğüne değer mi..
Hee dogru dürüst biri ciksa karsima yelken acicam daaiyiki bakmamışsın, artık zevk vermiyor ki, küfürden nefret ederim izlerken edesim geliyor
o zaman sallama, başka aşklara yelken aç :)
biliyorum zor gelir senin için.. alışmıssn azda olsaDegmiyor iste biliyorum fakat kalbim ona cok isinmisti...bende arayip sormuyorum zaten..
Bazen hayatı akışına bırakmalı ve bazen beklemeyi bilmeli ama kalp onun için atıyorsa elini telden çekmek ya da tele bakmadan zamanın geçmesi senin için çok zor olsa gerek ama şunu kesinlikle bil eğer kaderinse o kiişi er ya da geç olur ama araya bir soğukluk koyuyorsa aklında soru işaretleri olmalı çok ilgili olduğunu belli etmemelisinSöylediklerini yaparim da aramiyor kimesaj bile atmiyor
iyiki ya zaten vaktim de yok senden aldım havadisi işteiyiki bakmamışsın, artık zevk vermiyor ki, küfürden nefret ederim izlerken edesim geliyor
o zaman sallama, başka aşklara yelken aç :)
Bende kendi halinde birakiyorum..degmiyor kimse icin bunu anladimo zaman boşver gitsin ya..
o vazgeçmiş gibi
ne hali varsa görsün
kendini ne sanıyorsa![]()
Maç noldu canımİlaç almadın mı?
değer canm değer inan ki yaşın kaç senin ?Bende kendi halinde birakiyorum..degmiyor kimse icin bunu anladim![]()
Ben hayatima normal devam ediyorum..hafta ici pek farketmedim aramadigini ama hafta sonu cok zor geciyor... Sabrin sonu selametttir..belkide bana hayirli degildir..belkide sadece dedigin gibi hayati akisina birakmak gerekiyor..Bazen hayatı akışına bırakmalı ve bazen beklemeyi bilmeli ama kalp onun için atıyorsa elini telden çekmek ya da tele bakmadan zamanın geçmesi senin için çok zor olsa gerek ama şunu kesinlikle bil eğer kaderinse o kiişi er ya da geç olur ama araya bir soğukluk koyuyorsa aklında soru işaretleri olmalı çok ilgili olduğunu belli etmemelisin
25 yasindayim..gecmisteki tanismalardan sonra kimseye güvenim kalmadi ama bu ümidim beni mahvediyordeğer canm değer inan ki yaşın kaç senin ?
Sadece değecek kişiler cıkmamıştır karşına inan ki bana
öyle düşünme hiç yoksa kendinide mutsuz edersin
şmdiye kadar karşına hep yalnış kişiler cıkmştır da ondan . bu şekilde düşünüyorsundur25 yasindayim..gecmisteki tanismalardan sonra kimseye güvenim kalmadi ama bu ümidim beni mahvediyor
Benim karşıma 28 yaşımda çıktı eşim iyiki beklemişim dedim ve doğru insan olduğunu inan ilk buluşmada bile anlıyorsun 1 yıllık evliyim sen içini rahat tut ben hiç çıkmayacak artık evlenmem heralde bile dediğim anda çıktı eşim karşıma..pat diye çıkıyor canım 25 yaşındaymışsın daha çıtırsın kuzumBen hayatima normal devam ediyorum..hafta ici pek farketmedim aramadigini ama hafta sonu cok zor geciyor... Sabrin sonu selametttir..belkide bana hayirli degildir..belkide sadece dedigin gibi hayati akisina birakmak gerekiyor..
4 yapamadık mı bu seferKendi evimizde 3 0 yenildik![]()
şmdiye kadar karşına hep yalnış kişiler cıkmştır da ondan . bu şekilde düşünüyorsundur
her zmaan umudun olsun umutsuz yaşayamazmış kı insan zaten :)
Zamanı gelmemiştir senin için bir gün gelir uyanırsın bakmışşın hyatın değişmiş..
mucizeler olmuş sen inan sen inan ki herşey güzel olsun![]()
Yok ya seri bozuldu :)4 yapamadık mı bu sefer![]()
Hic ummadigin anda cikti demek esin karsinaBenim karşıma 28 yaşımda çıktı eşim iyiki beklemişim dedim ve doğru insan olduğunu inan ilk buluşmada bile anlıyorsun 1 yıllık evliyim sen içini rahat tut ben hiç çıkmayacak artık evlenmem heralde bile dediğim anda çıktı eşim karşıma..pat diye çıkıyor canım 25 yaşındaymışsın daha çıtırsın kuzum
nutelllaaa nutellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaYok ya seri bozuldu :)