- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #56.321
ben üşendiğimden yemiyorum ya aç aç oturuyorumNişana kadar vermem lazım ama hala açım mesela ne yesem dye düşünüyorum
Upuzun dönemiyi olmaya calışıyorum bende kuzum benm ya nasıl oluyum işte
uzun dönem mi gitti nerde yapıyor askerliğini
ne sen sor ne ben söyleyim daha 8 kasmda teslim oldu.. slüs tarihi 6 kasım cok var cok be kuzum..Upuzun dönemgecmek bilmiyor zaman hakkaride . zaman gecmiyor simdiden cok bunaldim senin safak kac
Nisanmi var bizde gelek miNişana kadar vermem lazım ama hala açım mesela ne yesem dye düşünüyorum
Hayir canim benm günüm gelmemisti daha 1 hafta vardiArızamısın kızım sen
1 hafta öne atması normal canım, aynı tarihle devam etmiyoruz ki.
Yok yemem artık yeterben üşendiğimden yemiyorum ya aç aç oturuyorum
agırıyor çünkü
yeni kontrollerim vardı sıktılar maffetiler
sen git ye hadi kıyamam
Ins iyi biyere duser bizimki biraz kötüne sen sor ne ben söyleyim daha 8 kasmda teslim oldu.. slüs tarihi 6 kasım cok var cok be kuzum..
kütahya da yapıyor acemi birliğini 29unda dagıtım iznene gelecek.
7 gün sonra usta birliğine geçecek sizin kaç kaldı..
Seneye kısmetse tabi buyrum gelin :)Nisanmi var bizde gelek mi
inşallah canm sizinki kötü yere düşmüş biraz ama olsun bakalım vardır bundada bir hayır.. skma o güzel canını hayırlısı ile gelir inşallahIns iyi biyere duser bizimki biraz kötü
Agustosta gitti safak240 of
Toplanın kızlar nisana gidiyoruz seneyeSeneye kısmetse tabi buyrum gelin :)
görüşürüz harbimm buraya i haberlerle gel gelirken bana hediye al haKizlar sabah erkenden yola cikiyorum,sizleri cookk öpüyorum. Bir kac gün giremeyebilirim,girebilirimde isim belli olmazkendinize iyi bakin,uslu durun tamam mi
Valla ne iyi olurdu yaToplanın kızlar nisana gidiyoruz seneye
Bizim kızlarımız çok suslü malum seneye anca hazırlanırlar
Güven skntisi yasiyoruminşallah canm sizinki kötü yere düşmüş biraz ama olsun bakalım vardır bundada bir hayır.. skma o güzel canını hayırlısı ile gelir inşallah
bdv de senin sevgilin ile sorunlarını görüyordum
ne yaptıdınız peki halledebildiniz mi şimdi aranız nasıl
Tamam bende diyorum ki normal bu durum :)Hayir canim benm günüm gelmemisti daha 1 hafta vardi
Istanbuldamisin :)Valla ne iyi olurdu ya
Görüşürüz ancelikimmm,mucukk mucukkkgörüşürüz harbimm buraya i haberlerle gel gelirken bana hediye al ha
cok dikkat et kendine allaha emanet ol
canm seni kendime cok benzettim ve yakın gördim..Güven skntisi yasiyorumaslinda belli basli bisey yok ama elimde degil iste engel olamiyorum kendime oda cok bunaliyo orda ya cok alingan yada cok sinirli bazen
Bursadayım :)Istanbuldamisin :)
Yav he heeTamam bende diyorum ki normal bu durum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?