İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hmm durumlar karışık o zaman.. Ben asker beklerken benim de çevremde kimse yoktu arkadaşlarım da evliydi dertleşecek kimsem yoktu burayıda bilmiyordum o zamanlar sürekli onunla yatıp onunla kalkıyordum.. Bizim geçmişimizde vardı arkadaşlığımız falan güven sorunum yoktu kendimden çok ona güvenirim.. Sorunlarımız hep benden kaynaklıydı şansımı zorladım orada buraya gelince sinirli asabi oldu ne desem tavır aldım sanıyor mesela ki bunlar benim yüzümden.. Güven sorunu varsa çok zordur beklemek.. Düğün iki sene sonra bizim :KK43:
hmm canm özel değilse neden 2 yıl sonra aslında sözle nişanı cok bekletmemek lazım sanrm beklediğiniz birşey var.
evet canm bende kendimden cok ona güvenrdim.. gözü kapalı o yapmaz derdim asla. beni böyle severken
ama son olay beni benden aldı götürdü ispat vs olmasına ragmen bir türlü eskisi gibi olamadım arayada askerlik girdi işte
sen biliyormusun o konumu bilmiyorum ama :(
Keşke bu kadar çok üstüne gitmesedn sende.. sinir iyi değildir
yarın birgün öfkesini kontrol edemesse ikiniz içinde kırıcı sonuçlar dogurabilir..
eğer az cok sende yaptıklarının farkındaysan
daha anlayışlı olup dikkatli davranırsan
onunda bu hali zamanla düzelir inşallah.

hmm canm özel değilse neden 2 yıl sonra aslında sözle nişanı cok bekletmemek lazım sanrm beklediğiniz birşey var.
evet canm bende kendimden cok ona güvenrdim.. gözü kapalı o yapmaz derdim asla. beni böyle severken
ama son olay beni benden aldı götürdü ispat vs olmasına ragmen bir türlü eskisi gibi olamadım arayada askerlik girdi işte
sen biliyormusun o konumu bilmiyorum ama :KK43:
Keşke bu kadar çok üstüne gitmesedn sende.. sinir iyi değildir
yarın birgün öfkesini kontrol edemesse ikiniz içinde kırıcı sonuçlar dogurabilir..
eğer az cok sende yaptıklarının farkındaysan
daha anlayışlı olup dikkatli davranırsan
onunda bu hali zamanla düzelir inşallah.
Ben tel kullanıyorum canım çıkmadan ne nişan ne düğün istemiyorum sözde istemiyordum aslında ama adı konsun dediler çıkınca nişan olacak inşallh :) Konunu bilmiyorum canım da o yapmaz deyip yaptığı birşey olsa olsa aldatmadır sanırım o_O Çok sinirlenince uyarıyor sus diye:KK53: burdaki kızlarla dertleşiyorum onların sayesinde daha anlayışlı oldum kontrol edebiliyorum yavaş yavaş kendimi ama daha çok yolum var tabi :)

Ben tel kullanıyorum canım çıkmadan ne nişan ne düğün istemiyorum sözde istemiyordum aslında ama adı konsun dediler çıkınca nişan olacak inşallh :) Konunu bilmiyorum canım da o yapmaz deyip yaptığı birşey olsa olsa aldatmadır sanırım o_O Çok sinirlenince uyarıyor sus diye:KK53: burdaki kızlarla dertleşiyorum onların sayesinde daha anlayışlı oldum kontrol edebiliyorum yavaş yavaş kendimi ama daha çok yolum var tabi :)
aa ciddimsn bendede tel var biliyormusun ne kadar süredir takılı benm neyseki kısa zamanda cıkacak
tabi su lastikleri düzgün takarsam
lanet olası pis lastikler:KK62::KK62:

aa ciddimsn bendede tel var biliyormusun ne kadar süredir takılı benm neyseki kısa zamanda cıkacak
tabi su lastikleri düzgün takarsam
lanet olası pis lastikler:KK62::KK62:
Şubatta iki sene olacak benim senin ne kadar oldu :) Aman bana da az kaldı diyorlar bir halt olduğu yok :KK53:

benim 1 yıl 3 ay oldu canm 6 7 ay daha takarsın en fazla dediler ya.
2 yıla coktan cıkmış olr ama zaten 2 yıl olmuş ya :KK57::KK57:
Ben diyorum güven olmaz onlara diye :D Bana da öyle dediler daha 5 6 ay varmış o da en iyi ihtimal birde sıkıldınmı hemen diyor yoo aşk yaşıyorum ben onlarla Allahım ya:KK70:

Back