- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.981
HosbuldukkkkkHoş geldin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HosbuldukkkkkHoş geldin :)
Erosun oklarına değil, bizim oklavamıza ihtiyacın var :)erosun oklarına ihtiyacım var![]()
Ooo tam.kuduruk zamanlari.simdi desene =)11 , 7 ,5, saka degil gercek
Ben sıkıntıdan bitirdim :) Sözlüm arkadaşlarıyla oyun oynuyor pcde savaşlı falan ben sıkıntıdan sıyırcam yakında kendime oyun arıyorum bende onu sallamıcamBende bitirdim yaUyurken iyi oluyor o, eşim oynarken ben uyuyakalıyorum
![]()
Allah seni napmasinbitirdim ama yeni bölümler geliyor işsizim ben![]()
Tühh bak haberin olsun bizim topik kısmet kapatıyorBen sekreterim :) 25 yasindayim, trakyaliyim ve bekarim![]()
Onun oynadığı oyunu oyna sende, dere yap onu geç mümkünse :) Marganın oynadığı birşey var, anlatamadı bend girmedim :)Ben sıkıntıdan bitirdim :) Sözlüm arkadaşlarıyla oyun oynuyor pcde savaşlı falan ben sıkıntıdan sıyırcam yakında kendime oyun arıyorum bende onu sallamıcam
Kudurukta lafmi bide baba kahveye gitti ay yazarken bile sinir oldumOoo tam.kuduruk zamanlari.simdi desene =)
Herkes kendi halinde desene =) yarin okula gitmiceklermi at yataga uyusunlarKudurukta lafmi bide baba kahveye gitti ay yazarken bile sinir oldum
Onun oynadığı oyun 1 günde indi bilgisayarına ben uğraşamam onunla muhatap olmadan başka oyun istiyorum hangi oyun acaba bana da söylesin :)Onun oynadığı oyunu oyna sende, dere yap onu geç mümkünse :) Marganın oynadığı birşey var, anlatamadı bend girmedim :)
Valla deeeTühh bak haberin olsun bizim topik kısmet kapatıyor![]()
birazdan goturecem de kamyon carpmis gibiyim totosumu kaldiramiyorumHerkes kendi halinde desene =) yarin okula gitmiceklermi at yataga uyusunlar![]()
Ne yaptin da totoyu kaldiramiyonbirazdan goturecem de kamyon carpmis gibiyim totosumu kaldiramiyorum![]()
hoşgeldin şeker :)Selamm nasilsiniz arkdaslar benide araniza alirmisiniz =)
Merhaba hosbuldum =) sende hosgeldinhoşgeldin şeker :)
Erosun oklarına değil, bizim oklavamıza ihtiyacın var :)
pek bi hoşbuldum nbr :))Merhaba hosbuldum =) sende hosgeldin
Iyilik senden naber ?pek bi hoşbuldum nbr :))
iyi diyim ne diyimIyilik senden naber ?
butun gun temizlik yaptim evim 250m k 3 cocuk herifim tellidir cesit cesit yemek ister su an kahvede kendisi aglamak uzereyimNe yaptin da totoyu kaldiramiyonha gayret