- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #55.821
Ben de öyleydim iki kere acı deneyimim oldu bir daha asla diyordum ama sözlüm alıştırdı şimdi ben diyorum yiyelim diye değişiyim azıcıkBalik ilk defa gecen bir kereligine yedim kokusunu almadan ama
Onun hsricinde midye hic yemedim gorunce midem bulanir gibi oluyor =)
evet sen sürükledin sen sennKötü yola sürüklüyor gibi hissettim bir an kendimi
Cevaplayı tıklayıp yazcan oldukça basit, bunda üzülecek birşey yok, öğrenirsinuzuluyomda neye biliyonuzmu su alintiyla cevap gonderiyonuzya kiz ben onu yapamiyorum aglayan yuz bile koyamadiiiiiim
düzelmedim oda fayda etmedi bana umutsuz vakayım benBirkaç defa terk edilince düzelirsin merak etme
Kesinlikle..zaten bi ana babaya birde sevdigime ozlem duyuyorum daha ne olsun =) buna da sukur yine bir sekilde birslerden fedakarlik yapip gorusuyoruz... Herkesin sayesinde..Ayy ne güzel olur. Ailenin uzakta olmasi zor oluyor
Normalde de ben sürüklerdim arkadaşlarımı geçmişe gittim bir anevet sen sürükledin sen senn
Bdv de konu ac da taşlayak seniyiyecemgörür o görür
ben hiç anlayışlı biri değilim nolacak bu halim benm ya
:) Bi ara inceleyelim senidüzelmedim oda fayda etmedi bana umutsuz vakayım ben
Çok merak ettim ne anlamda düzelmedin sevgiline karşıdüzelmedim oda fayda etmedi bana umutsuz vakayım ben
Cookk zor hemde. Bak bana bi ayagim orda,bir ayagim burdaKesinlikle..zaten bi ana babaya birde sevdigime ozlem duyuyorum daha ne olsun =) buna da sukur yine bir sekilde birslerden fedakarlik yapip gorusuyoruz... Herkesin sayesinde..
Yoksa cok zor uzakta olmak
anoww yok yok tamam uslanırım ben evlerden ırak bdv neyinBdv de konu ac da taşlayak seni
O hatayı birdaha yapmaz zannımcaBdv de konu ac da taşlayak seni
neyi verecenOzellikle sesilyaya vercem versemmi hhaaaaa hayt
Ayni sekilde bana da benimki alistirdi once ton baligina..Ben de öyleydim iki kere acı deneyimim oldu bir daha asla diyordum ama sözlüm alıştırdı şimdi ben diyorum yiyelim diye değişiyim azıcık
anoww yok yok tamam uslanırım ben evlerden ırak bdv neyin
AhahhahahaO hatayı birdaha yapmaz zannımca
Cv la cvneyi verecen
birşey mi ima ediyooon sen bana huuuO hatayı birdaha yapmaz zannımca
Aşk olunca herşey güzel geliyor insana benceAyni sekilde bana da benimki alistirdi once ton baligina..
Daha sonra diger baliklara, agzima agzima veriyor sanki senelerdir yiyorum gibi
Kucuk kucuk yiyom hapur hupur goturemiyorum haha
Benimkide öyle yediriyor balığı, ilgi istediğimde balık pişireyim bariAyni sekilde bana da benimki alistirdi once ton baligina..
Daha sonra diger baliklara, agzima agzima veriyor sanki senelerdir yiyorum gibi
Kucuk kucuk yiyom hapur hupur goturemiyorum haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?