- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.861
Kırmızı halı serdircem havaalanına![]()
![Y5XOWa.jpg](http://i.hizliresim.com/Y5XOWa.jpg)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırmızı halı serdircem havaalanına![]()
Hanidir yapmıyordun, özlemişim :) :)
Bu saatte de açık bir yer yok, petrol ofisleri dışında. Valla benim sigaram bitse gider alırdım, Allah sabır versin :)Ay sigaramda bitti tutturen surat varya maf etti beni tv dede sigaradan bahsediyo .........aceydem gollaremi gitme diyeydemmm.....
Yatma saatimi var orda. Koğuş yat düdügümü çaldı![]()
Allah kolaylık versin canım, git uyu hadi :)Kogus yat dusugu yok da sabah basimda dikilip "kalkmak bilmiyo bi de evlencem diyo" diyen 30 yasini gecmis cocuklari bekar olup benim evlenmemi istemeyen teyzem ve yengem varMecbur yatip kalkicam
![]()
İyi geceler sematik bağyannn gidiyimde yatiyim bari sabah coluk cocuk okula gidecek iyi geceler gorusuruz insallah
Birlikte sünnetlere,düğünlere gideriz isteEnharbikiz sematik baggyan ne , Allah seni davul yapsin benide zurna
Tabii,yarin belgelerini al gel sigortani baslatalimFstigim benim gideriz nolcak , ise alindimmi demekmi oluyomu cv de verdik kabuedikmiiii . Allahim biri beni yataga gotursun sabah nasil kalkicam
Çatlak yaTabii,yarin belgelerini al gel sigortani baslatalim![]()
![]()
Gece gece ne güldürdün beniTabii,yarin belgelerini al gel sigortani baslatalim![]()
![]()
Diyorum deli diye bak kendiside yazmışGece gece ne güldürdün beni![]()
İnsan yaşlanmaz da onun yanında vallaDiyorum deli diye bak kendiside yazmış![]()
Orası tartışmaya açıkİnsan yaşlanmaz da onun yanında valla![]()
Hahaha ay neden bildiğin şeyler mi var yoksaOrası tartışmaya açık![]()
Harbiyle lokumun konuşmasına şahit oldum, karşılıklı olarak kendilerini anlatıyorlardıHahaha ay neden bildiğin şeyler mi var yoksa![]()