- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #55.801
Arar canim ya efkarlanma hemen. Egitimde yorulmustur cocuk,vakit bulamamistirbak bide cevap veriyor piiii sana
askerim aramadı be harbi cok efkarlıyımm
Oluuuuurrrrr herkese cv ver ama sesilyaya verme b.k o kaka oVerim hemen cv mi , oylemi yaziliyo acep
banane bulacak bananeArar canim ya efkarlanma hemen. Egitimde yorulmustur cocuk,vakit bulamamistir
Anlamam ki anlayamadım da özet geç bari bu saatlerde beynim az çalışır benim algılarım kapanırolmaz söyleyemem şimdi ceza neyin yeriz sen anla işte onu
Bende hayatta sevmem deniz urunlerini..O malzemeye bence de iyi birşey çıkar deniz ürünü sevmememe rağmen görüntü çok hoşuma gitti
senin benimle derdin ne allahasen bi söyle nolur diyorum bakOluuuuurrrrr herkese cv ver ama sesilyaya verme b.k o kaka o
Babamon bu tarafa gelme durumu var yazdan bu yana da bakalim benim dugunle birlikte rhalde kesinlesir insallah kesinlesir =)Aaa cok gecmis olsun canimaaa ailen istanbula mi tasiniyor?
Balık bile ben evde yokken alınır o derece hoşlanmam :) Tek midye yiyorum işte o da saçma ama yiyorum yani bildiğinBende hayatta sevmem deniz urunlerini..
geçmeyim şimdi kötü örnek olmayalım ısrar etmeAnlamam ki anlayamadım da özet geç bari bu saatlerde beynim az çalışır benim algılarım kapanır
Seni seviyorumsenin benimle derdin ne allahasen bi söyle nolur diyorum bak
cv mi vercekmiş
O malzemeye bence de iyi birşey çıkar deniz ürünü sevmememe rağmen görüntü çok hoşuma gitti
Ayy ne güzel olur. Ailenin uzakta olmasi zor oluyorBabamon bu tarafa gelme durumu var yazdan bu yana da bakalim benim dugunle birlikte rhalde kesinlesir insallah kesinlesir =)
yiyecemYeme cocugun beynini bak
Ya bakalım, kimsin kimlerdensin :) Evlimisin bekarmısın, tercihimiz evli olmandan yanaVerim hemen cv mi , oylemi yaziliyo acep
Kötü yola sürüklüyor gibi hissettim bir an kendimigeçmeyim şimdi kötü örnek olmayalım ısrar etme
Balik ilk defa gecen bir kereligine yedim kokusunu almadan amaBalık bile ben evde yokken alınır o derece hoşlanmam :) Tek midye yiyorum işte o da saçma ama yiyorum yani bildiğin
Yarışmaya katılanlar toplaşıp versinBen de sevmem deniz urunu
Yalniz 1. Olursa kendi kendime mi odul verecek
Birkaç defa terk edilince düzelirsin merak etmeyiyecemgörür o görür
ben hiç anlayışlı biri değilim nolacak bu halim benm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?