- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #55.521
Sen niye terk ettin bizi bakayımErkek arkadaşla yaşama seçeneğini bi sil bence.
Yurt içinde kendi temizliğinden sorumlu ol. Yada yakın bi kaç arkadaşınla eve çıkabilirsin.
O kim be :)cakacaz kızaaammm dusunuyoz ama ben gene kerem bursın fotosu koyarım
sen benı onceden bılıyomuydun yanı bdv den falan?
yuh nasıl bılmezsın cok ayıp kınıyorum senı kınO kim be :)
HmmmHarbimmm :) Sen kapak resmimi gördün mü, sen gelince böyle sıcak çikolata içelim senle
Onceden derken? Neyi kast ettigini anlamadim tatlim yasen benı onceden bılıyomuydun yanı bdv den falan?
Hoşbulduk canımİyi geceler Üstadım hoşgeldin
Ha tamam gördüm :) Dizisini izlediydim, gerçek adını ne bileyim :)yuh nasıl bılmezsın cok ayıp kınıyorum senı kın
Aaaaaa kim gelmissssssİyi geceler hanımlar
yanı burda konusmadan once falan hanı görürsun bdv de ama muhabettın olmaz o anlamda sordum ciceeemmm:)Hmmmşaapariz yayaa    

Onceden derken? Neyi kast ettigini anlamadim tatlim ya
Napıyosun, yordular mı seni çok :)Hoşbulduk canım
Sana çikolata getirdimAaaaaa kim gelmisssssshos gldiiinnn,bana ne getirdinnnn 
lutfen boyel guzide bır yakışıklıyı bılelım lutfenHa tamam gördüm :) Dizisini izlediydim, gerçek adını ne bileyim :)
Neden ona yaSana çikolata getirdim
Ha evet goruyodum tabii. Ordan kanim kaynasti sana zaten. Böyle zıpır yorumlarina guluyodumyanı burda konusmadan once falan hanı görürsun bdv de ama muhabettın olmaz o anlamda sordum ciceeemmm:)
Neresi yakışıklı be, ben esmerleri beğeniyorum, rolü gereği karizmatikti sadecelutfen boyel guzide bır yakışıklıyı bılelım lutfen
İyiyim canım sağolNapıyosun, yordular mı seni çok :)
Yarın pazar var ya, hemende evin altında kuruluyor ordan alırım dedim, diğer malzemeleride alırım hem. Çarşambada çok işim olmazsa mantı yaparız senleİyiyim canım sağolYok canım öyle dolaşıyorum.. Ama ev ahalisi yoruyor tabi
Sen ne yapıyorsunAşurelik buğday buldun mu
heeee sen bi ara siteden gitmişsin oyle dedıler bıdaha gitme ciceeeemmmHa evet goruyodum tabii. Ordan kanim kaynasti sana zaten. Böyle zıpır yorumlarina guluyodum
yoooo gayette yakısıklı hhhıııııııhhhNeresi yakışıklı be, ben esmerleri beğeniyorum, rolü gereği karizmatikti sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?