- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.541
Tamam canım inşaallahYarın pazar var ya, hemende evin altında kuruluyor ordan alırım dedim, diğer malzemeleride alırım hem. Çarşambada çok işim olmazsa mantı yaparız senle![]()
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım inşaallahYarın pazar var ya, hemende evin altında kuruluyor ordan alırım dedim, diğer malzemeleride alırım hem. Çarşambada çok işim olmazsa mantı yaparız senle![]()
Ayyy canimmmmSana çikolata getirdim
![]()
Ayy teşekkür ederim o zamanSanada var
![]()
Bana selam yok muheeee sen bi ara siteden gitmişsin oyle dedıler bıdaha gitme ciceeeemmm
yoooo gayette yakısıklı hhhıııııııhhh![]()
Madem yalan söylüycen yazıyı sileydin bariAyyy canimmmmbende kurabiye yapti ,almaz misinnn
![]()

Ayyy canimmmmbende kurabiye yapti ,almaz misinnn
![]()

Bu sitede dedikodular cok cabuk yayiliyoheeee sen bi ara siteden gitmişsin oyle dedıler bıdaha gitme ciceeeemmm![]()
Karıştırma şimdi ortalığıAyy teşekkür ederim o zamanBenimki daha güzelmiş
![]()
yalançı harbiiiAyyy canimmmmbende kurabiye yapti ,almaz misinnn
![]()

O erkekleri konuşmaktan seni görmemiştirBana selam yok mu![]()
Ben de küsmüyüz dedimbekledım ne zaman yazıcan diyeeee![]()
kanka sen gittin bu pınk hep arkandan senın dedıkodunu yaptı banaBu sitede dedikodular cok cabuk yayiliyogitmem artik ugur böceemm

Keremden başka birşey görmüyor gözüO erkekleri konuşmaktan seni görmemiştir![]()
Sen var ya yuva yıkarsın hakanka sen gittin bu pınk hep arkandan senın dedıkodunu yaptı bana![]()
Ne bileyim olur oluryoooo ne munasebet![]()
dun gece ruyamdada gordum uyanmak ıstemedım yaaaaKeremden başka birşey görmüyor gözü![]()
He ya Keremde Kerem olsaKeremden başka birşey görmüyor gözü![]()
Rabbim sahibine bağışlasındun gece ruyamdada gordum uyanmak ıstemedım yaaaa![]()