- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.481
Hmm az kalmış, süslendim mi kız, pijamayla karşılama adamıbirazdan yada 11,5gibi canım.
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm az kalmış, süslendim mi kız, pijamayla karşılama adamıbirazdan yada 11,5gibi canım.
durum cok vahim o zaman:) Kendimden bile şüpheleniyorum bazen![]()
Hmm az kalmış, süslendim mi kız, pijamayla karşılama adamı![]()
Tabi canım görmüyon mu kimler kimler fake çıkıyordurum cok vahim o zaman![]()
Ben var ya ilk 1 hafta süslendim, sonra onun pijamalarıyla açmaya başladım kapıyıo ilk zamanlardı, artık 3seneyi geçti: )
ama yinede bir aynaya bakarım: )))))
Ay okudummBoşver iyi olmuş, iğrenç iğrenç şeyler yazmış zaten![]()
Ben var ya ilk 1 hafta süslendim, sonra onun pijamalarıyla açmaya başladım kapıyı
Bütün gün evdeyim sonuçta, ne giyinip kendimi kascam![]()
biliyorum biliyorum bende çok şahit oldumTabi canım görmüyon mu kimler kimler fake çıkıyorBi ışık açıkken kocama güveniyorum
![]()
Sonrası senin için tehlikeli yanlızbugün neyle karşılicam bil bakalım: ))))))
sopayla: ))))))
sert bir sopa buldum, güya omuz tutulmasında sopayla git gel yapmak çok iyi geliyomuş, onun için buldum ama ona şaka yapıcam sen nerde kaldın bakıyım diye: )))))
sonrada denemeye geçerim: )))
KK yönetimi kararidir; süresiz siteden uzaklastirildiniz 
Bilmiyorum ki yaa.. Karanlıkla aramda anlamsız bir sorun var, normalde hep karanlıkta otururum şuan kapalı mesela ışık, ama elektirik gitsin çığlığı basarım, yaklaşan eşim bile olsa korkarım, illa birazcık ışık olacakbiliyorum biliyorum bende çok şahit oldum
acaip ekşınlı geçiyor işte kk
ahahahahhahahh ışık kapalıken güvenmiyon mu ama niden![]()
Gülme komsuna,gelir basinagözlere bak gözlere![]()
gene gelirimKK yönetimi kararidir; süresiz siteden uzaklastirildiniz             
İstemiyoz kizim gitsene gene gelirim![]()
Bu ne yüzsüzlükgene gelirim![]()
Çamaşırcı sapık gibi, atıyorlar geri geliyo, Tolinde yapışmış foruma atılsada geliyoİstemiyoz kizim gitsene ![]()