- 23 Ekim 2011
- 19.408
- 23.889
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.501
İstemiyoz kizim gitsene ![]()
sızden once uye oldum dıye kıskanmayın kıskanc gacilarBu ne yüzsüzlük![]()
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstemiyoz kizim gitsene ![]()
sızden once uye oldum dıye kıskanmayın kıskanc gacilarBu ne yüzsüzlük![]()
Bumerang mübarekÇamaşırcı sapık gibi, atıyorlar geri geliyo, Tolinde yapışmış foruma atılsada geliyo![]()
Valla beklerim Kibledin mi yoksa![]()
Hesabını bana satsanasızden once uye oldum dıye kıskanmayın kıskanc gacilar![]()
Cok kiskaniyoz sızden once uye oldum dıye kıskanmayın kıskanc gacilar![]()
2012 de iyidir panpa sana uygun yollu verim miHesabını bana satsanaBende yazsın 2011
![]()
sanane kızaaaaammmm olmasssss benım şans böcüğümmmmAllah rizasi icin su avatarini degistir![]()
![]()
Sanki para verip aldınolmasssss![]()
Olur ama ozaman tolin yine hava atabilir2012 de iyidir panpa sana uygun yollu verim mi![]()
Allah aşkına neyine şans getiriyor, hala bekarsın hala bekarsınsanane kızaaaaammmm olmasssss benım şans böcüğümmmm![]()
sende hala evlisin hala evlisin ne zaman bosanıcanAllah aşkına neyine şans getiriyor, hala bekarsın hala bekarsın![]()
Allah korusunsende hala evlisin hala evlisin ne zaman bosanıcan![]()
bende memnunum sultanlıgımdannnnAllah korusun
Ben memnunum attığım imzadan![]()
Yalancınınbende memnunum sultanlıgımdannnn![]()
sanane kızaaaaammmm olmasssss benım şans böcüğümmmm![]()
Tolindir ne yapsa yeridirOlur ama ozaman tolin yine hava atabilir![]()
Harbimmm :) Sen kapak resmimi gördün mü, sen gelince böyle sıcak çikolata içelim senle![]()
Tolindir ne yapsa yeridir![]()
cakacaz kızaaammm dusunuyoz ama ben gene kerem bursın fotosu koyarımYalancının
Bi kapak çakamamışsın daha![]()
![]()
Tolindir ne yapsa yeridir![]()