• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hayir ilacı aslında baktığımda çok canım yansada geçirdiğim bir yılda çok şey atlatmışım çok şey katmışım, gezdiğim 10 a yakın şehir, eğitim hayatım ile ilgili yaptıklarım, karşı cins ile yaşadıklarıma baktığımda dimdik duruşum seçim çalışmalarında aktif çalışmam ama şu anda zaman durmuş gibi geliyor 1 yıl geçecekte 1 gün geçmiyor :KK61:
Toparlanin kizlar o bin sukur !

KK yönetim heyetiyle beraber bu topıgın kapatılması kararını aldık
Topik kapatılmıştır
Saygılar:KK30::KK30:

KK yönetim heyetiyle beraber bu topıgın kapatılması kararını aldık
Topik kapatılmıştır
Saygılar:KK30::KK30:
zEXY6B.jpg

Bende bugun garibim. İcim daraliyo,avaz avaz aglayasim var. Cok halsizim,yalnizim... Ruhum sancıyor,kimse ama kimse beni anlamiyor!

acaba gezegenlere mi bişey oldu havada mı bişey var bugün herkeşler bi garip yahu :KK11:

Dua dua dua yapacak bişey yok hem herşey bir anlık değilmi belki cabucak değişiverir değilmi..

acaba gezegenlere mi bişey oldu havada mı bişey var bugün herkeşler bi garip yahu :KK11:

Dua dua dua yapacak bişey yok hem herşey bir anlık değilmi belki cabucak değişiverir değilmi..
Umut fakirin ekmeği derler bacıımmmm  :KK14:                  

iyilik nöreyım ya mıgrenım tuttu yenı yenı gecıyo sen nöörrüüüyonnn:p:p
Psikolojik pöröblemlerim var panpa ya,kendi kendime bunalima girip `` bi arkadasa bakicaktim`` deyip cikiyorum  :KK70:            

Psikolojik pöröblemlerim var panpa ya,kendi kendime bunalima girip `` bi arkadasa bakicaktim`` deyip cikiyorum  :KK70:            
o prööplemlerden bendede var işsizim bu yuzden evdekılerle kavgalıyım sevgılımle lımonıyız falan fişman:mad::mad:

Back