• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kizlar ben kacar öpüyorum sizi firsat bulursam gelirim yine:KK15:

öhöm öhöm bir şey sorsam beni aydınlatan olur mu acaba??
şu oft de konular mesajlar çok hızlı akıyor yetişemiyorum.
istediğim konuya giriş yapamıyorum. nasıl durduruyorsunuz canlar?
ben gitti gideli kk epey değişmiş.

:) Güncel konuları görüyorsun orda, anlık duruyor, durduğu an tıklayıp girebilirsin, geç oldu biraz ama:-)

:) Güncel konuları görüyorsun orda, anlık duruyor, durduğu an tıklayıp girebilirsin, geç oldu biraz ama:-)
yok geç olmadı hiç çünkü hala çözebilmiş değilim:confused: anlık durmuyor işte. Mesela bdv.de bir konu var akışta heh tam bana göre dur atlıyım hemen diyorum bir bakıyorum cilt bakımında sivilcelerle fink atıyorum. Önceden bir yer vardı tıkladın mı orayı duruyordu oft tamamen. Böyle ebelemece oynamıyordum konularla:KK70:

yok geç olmadı hiç çünkü hala çözebilmiş değilim:confused: anlık durmuyor işte. Mesela bdv.de bir konu var akışta heh tam bana göre dur atlıyım hemen diyorum bir bakıyorum cilt bakımında sivilcelerle fink atıyorum. Önceden bir yer vardı tıkladın mı orayı duruyordu oft tamamen. Böyle ebelemece oynamıyordum konularla:KK70:
Bir süre alt alta geliyor konular ama birikince duruyor işte, yani bende duruyor :) Bdvden bul bari senlik olan konuyu:-)

Yeni mesajlardan takip ediyorum ben rahat rahat yakalaniyor konu mismo!=) hosgeldinnn

Back