• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

kedi gibiyim, kıpırdayasım yok, çok yanlız garip sessiz hissediyorum bu sessizlik beni boğacak sanki

neden ki
benim için bi sebepte yok aslında
ctesi işte, hiçi olsa bayılırım uykudanda , zorla bişeyler yapmaya uğrasırım
Benim tatli tatli sinirlenisimden zevk alan bir sevgilim var sinirden cok feci derecede gerildim anca kendime geldim..

Muzik gibisi yok..

Evet tamda bu içime fil oturdu sanırım aslında yaşadıklarımdan sonra çok çabuk stres atan gülen keyif alan biri oldum ama hiç bi potansiyel bulamıyorum bugün kimse mi olmaz yahu keske iş olsaydı

Evet tamda bu içime fil oturdu sanırım aslında yaşadıklarımdan sonra çok çabuk stres atan gülen keyif alan biri oldum ama hiç bi potansiyel bulamıyorum bugün kimse mi olmaz yahu keske iş olsaydı
Noldu ki canim?

hiç bişey aslında
belki hahaytımda kimsenin olmaması belki kış depresyonu belki sadece havadan ama bi türlü dağılmak bilmiyor..
iş yerim problemli ben çoğunu aşsamda yüzde 10 arada böyle vurgun yiyorum dokunuyor yaşadıklarım.
aylar önce burdada paylaşmıştım çok geride kalsada izi kalıyo işte

hiç bişey aslında
belki hahaytımda kimsenin olmaması belki kış depresyonu belki sadece havadan ama bi türlü dağılmak bilmiyor..
iş yerim problemli ben çoğunu aşsamda yüzde 10 arada böyle vurgun yiyorum dokunuyor yaşadıklarım.
aylar önce burdada paylaşmıştım çok geride kalsada izi kalıyo işte
Zaman herseyin ilacımı gercekten? Yoksa katili mi?

Hayir ilacı aslında baktığımda çok canım yansada geçirdiğim bir yılda çok şey atlatmışım çok şey katmışım, gezdiğim 10 a yakın şehir, eğitim hayatım ile ilgili yaptıklarım, karşı cins ile yaşadıklarıma baktığımda dimdik duruşum seçim çalışmalarında aktif çalışmam ama şu anda zaman durmuş gibi geliyor 1 yıl geçecekte 1 gün geçmiyor :KK61:

Hayir ilacı aslında baktığımda çok canım yansada geçirdiğim bir yılda çok şey atlatmışım çok şey katmışım, gezdiğim 10 a yakın şehir, eğitim hayatım ile ilgili yaptıklarım, karşı cins ile yaşadıklarıma baktığımda dimdik duruşum seçim çalışmalarında aktif çalışmam ama şu anda zaman durmuş gibi geliyor 1 yıl geçecekte 1 gün geçmiyor :KK61:
Hayat cok insafsiz :KK43:

ama ztn ben Rabbime sığındıktan sonra kim yenebilir beni..
O razı olsun tüm şımarıklıklarıma isyanıma ve acizliğime rağmen yeter..

Gözümde gr uyku yok aylardır böyle olmamıştım
Bende bugun garibim. İcim daraliyo,avaz avaz aglayasim var. Cok halsizim,yalnizim... Ruhum sancıyor,kimse ama kimse beni anlamiyor!

Back