- Emoji Skoru
- 62.458
- Puanlar
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #55.221
Benimde cok canim sıkiliyor bu aksam =(Huu huuu
Kimse yokmu, çok canım sıkılıyor bu akşam..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde cok canim sıkiliyor bu aksam =(Huu huuu
Kimse yokmu, çok canım sıkılıyor bu akşam..
Neden kuzum hayirdiriyi akşamlar nasılsınız
bumm die patlıcam sanırım bu akşam![]()
Benimde cok canim sıkiliyor bu aksam =(
Bana ne getirdinnnnGeldim kiiiii =)
Bende oyleyim bugun. İcime öküz oturdu sanki  kedi gibiyim, kıpırdayasım yok, çok yanlız garip sessiz hissediyorum bu sessizlik beni boğacak sanki
Benim tatli tatli sinirlenisimden zevk alan bir sevgilim var sinirden cok feci derecede gerildim anca kendime geldim..neden ki
benim için bi sebepte yok aslında
ctesi işte, hiçi olsa bayılırım uykudanda , zorla bişeyler yapmaya uğrasırım
Bi dudak iki yanak hihBana ne getirdinnnn![]()
Valla bende oyleyim =(Bende oyleyim bugun. İcime öküz oturdu sanki  ![]()
Yok artik Bi dudak iki yanak hihellerinden opcem
![]()
Oh sanaValla bende oyleyim =(
Noldu ki canim?Evet tamda bu içime fil oturdu sanırım aslında yaşadıklarımdan sonra çok çabuk stres atan gülen keyif alan biri oldum ama hiç bi potansiyel bulamıyorum bugün kimse mi olmaz yahu keske iş olsaydı
Zaman herseyin ilacımı gercekten? Yoksa katili mi?hiç bişey aslında
belki hahaytımda kimsenin olmaması belki kış depresyonu belki sadece havadan ama bi türlü dağılmak bilmiyor..
iş yerim problemli ben çoğunu aşsamda yüzde 10 arada böyle vurgun yiyorum dokunuyor yaşadıklarım.
aylar önce burdada paylaşmıştım çok geride kalsada izi kalıyo işte
Hayat cok insafsizHayir ilacı aslında baktığımda çok canım yansada geçirdiğim bir yılda çok şey atlatmışım çok şey katmışım, gezdiğim 10 a yakın şehir, eğitim hayatım ile ilgili yaptıklarım, karşı cins ile yaşadıklarıma baktığımda dimdik duruşum seçim çalışmalarında aktif çalışmam ama şu anda zaman durmuş gibi geliyor 1 yıl geçecekte 1 gün geçmiyor![]()
Hayat cok insafsiz![]()
Bende bugun garibim. İcim daraliyo,avaz avaz aglayasim var. Cok halsizim,yalnizim... Ruhum sancıyor,kimse ama kimse beni anlamiyor!ama ztn ben Rabbime sığındıktan sonra kim yenebilir beni..
O razı olsun tüm şımarıklıklarıma isyanıma ve acizliğime rağmen yeter..
Gözümde gr uyku yok aylardır böyle olmamıştım