• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Bende de iyi canım yine hava kapandı içim daraldı ne güzel güneş vardı orda nasıl hava..

Güneş var ama dışarısı soğuk ya. Resimleri almaya gittim, güneşe aldandım birşey almadım üstüme gelene kadar kıçım dondu :26:

Burasıda öyle..
Kar yağacak sanki..
Ne resmi kız.. sünnetlik resimlerin mi diyesim geldi hahahahahahha:27::27::27::27:

Soğuk soğuk odalar diye başlayasım geldi benimdee :27:
Dediydim ya bebeğim benim sıpaydiiyle resimleri çıkarttırmaya vermiştim, aldım geldim işte süper çıkmışım :27:

Olsun doktora danışmakta fayda var..:51:

Doktor didi zaten ben yürüyemiyodum ya gece wc gidicem mesela ayağa kalkıyodum lap giye düşüyodum yürümeyi unutmuş gibi vitaminsizlikten oluyomuş işte sürekli hareket ediyorum hiperaktifim biraz zaten çok koymuştu bana fazla ayakta kalamamak :27:

Soğuk soğuk odalar diye başlayasım geldi benimdee :27:
Dediydim ya bebeğim benim sıpaydiiyle resimleri çıkarttırmaya vermiştim, aldım geldim işte süper çıkmışım :27:

Hııııııııı sipaydırmen mevzuları heeeee:23::23:

Göremediğim için çirkin çıkmışsındır diye tahminde bulunucam hıh :19::19::19:

Doktor didi zaten ben yürüyemiyodum ya gece wc gidicem mesela ayağa kalkıyodum lap giye düşüyodum yürümeyi unutmuş gibi vitaminsizlikten oluyomuş işte sürekli hareket ediyorum hiperaktifim biraz zaten çok koymuştu bana fazla ayakta kalamamak :27:

Lan oğlum baştan desene doktor dedi diye parmakların ağrımadığımııııı !:27::27:

Sancılı gebercem nerdeyse, günde 4 öğün sıcak su torbası kaynatıyorum :27:
Bi uğrayıp çıkayım dedim. Özledim sizinle konuşmayı bee :17:
aa geçmiş olsun cnaımm :12::12:

iyi yaptın bizde özledikk :29::29:
Eylül , zeynebin imzasındaki yazılar reklam değil .
Bilgilendireyim dedim..:52::52:

yemin ediyorum sen söyledikten sonra farkettimm çizelgesi olduğunu :52::52::52::52::52:

:17::17::17::17:

Back