İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Git ver kız oyunu, bi kerede dövdürtme kendini:KK70:
Bir sürü güzel görünümlü yemek var, yer gibi ya ekrana ekmek ban:KK70:

Teşekkür ederim tatlım:KK23:Sen mutlu ol diye şey ediyoruz:-)

olmaz ekmek banlamakla :KK70::KK70:
oy vermem uzun sürer benm bi iyice bakmam lazımm :kk77:

ay evde yalnız oturuyorum eşimin gelmesini bekliyorum, tvyi açtım öyle zaman geçiriyorum yediğim bi tencere makarna sebebiyle hiçkırık tuttu onunla savaşıyorum falan filan : ) senin nasıl gidiyor en son sınava hazırlanacaktın diye hatırlıyorum ben:KK51:
su iç canım :KK19:
ocak ayında ve mayıs ayında açık lise sınavlarım ve mart ayındada ygs sınavım var cnm baya bi stres yaptım :ssz:
konular bitseydi açık lise sınavları olmasydı biraz daha rahat olurdum ama işte :KK14:

Kurallarimizi kendimiz koycaz canim. Birbirimize gaz verip,eglenerek kilo verelim diyoruz :) sisko pinkoda katilcak :-) :-)
tamamm canım varım ben :KK49::KK49::KK49:

olmaz ekmek banlamakla :KK70::KK70:
oy vermem uzun sürer benm bi iyice bakmam lazımm :kk77:

su iç canım :KK19:
ocak ayında ve mayıs ayında açık lise sınavlarım ve mart ayındada ygs sınavım var cnm baya bi stres yaptım :KK14:
konular bitseydi açık lise sınavları olmasydı biraz daha rahat olurdum ama işte :KK14:

tamamm canım varım ben :KK49::KK49::KK49:
geçti : )
canım stres yapma stres yaptığında olacak iş bile olmuyor, sen çalışabildiğin kadar çalı,ş aha olmadı yetişmedi vesaire vesaire deme sakın inşAllah başarılı olacaksın :KK19:

geçti : )
canım stres yapma stres yaptığında olacak iş bile olmuyor, sen çalışabildiğin kadar çalı,ş aha olmadı yetişmedi vesaire vesaire deme sakın inşAllah başarılı olacaksın :KK19:
İnşAllah canım ya :KK19: konular çok bide açık lise sınavlarıda var o yüzdn açık lisedede krediyi tamamlayayım bitsin diye çok ders eklemişim :ssz: en büyük sıkıntım ise matematik ahh şu matematikkk :63:
elimden geleni yaparım artık elimden geldiğince en iyisini :KK19:

İnşAllah canım ya :KK19: konular çok bide açık lise sınavlarıda var o yüzdn açık lisedede krediyi tamamlayayım bitsin diye çok ders eklemişim :KK14: en büyük sıkıntım ise matematik ahh şu matematikkk :63:
elimden geleni yaparım artık elimden geldiğince en iyisini :KK19:
Benim iyiydi matematiğim bi aralar:KK53: tabi sen bir soru olursa ulaş bana eğer yapabiliyorsam yardımcı olurum canım.. :KK15:Önemli olan o zaten bence elinden geleni yapabilmek hiçbir pişmanlığının olmaması çok güzel bişey:KK19:

Benim iyiydi matematiğim bi aralar:KK53: tabi sen bir soru olursa ulaş bana eğer yapabiliyorsam yardımcı olurum canım.. :KK15:Önemli olan o zaten bence elinden geleni yapabilmek hiçbir pişmanlığının olmaması çok güzel bişey:KK19:
sağol canım benim :KK60:
demi en azından elimden ancak bu kadarı gelir ama ben kararlıyım bu sene olmasa bile seneye gideceğim hayırlısıyla İnşAllah :KK68: arada böyle strese giriyorum :KK51:

sağol canım benim :KK60:
demi en azından elimden ancak bu kadarı gelir ama ben kararlıyım bu sene olmasa bile seneye gideceğim hayırlısıyla İnşAllah :KK68: arada böyle strese giriyorum :KK51:
Canım ben üniversiteyi 3. senemde kazandım neden? Çünkü ilk iki sene hiç bi şekilde adam akıllı çalışmadım. 3. sene tüm sene öyle bi çalışmıştımki çok şükür kazanmıştım:KK51:çalışan insan karşılığını alıyor bi şekilde sen de onlardan olacaksın :KK19:

Canım ben üniversiteyi 3. senemde kazandım neden? Çünkü ilk iki sene hiç bi şekilde adam akıllı çalışmadım. 3. sene tüm sene öyle bi çalışmıştımki çok şükür kazanmıştım:KK51:çalışan insan karşılığını alıyor bi şekilde sen de onlardan olacaksın :KK19:
İnşAllah canım benimm :KK19::KK19::KK19: senin bölümün ne meslek??

İnşAllah canım benimm :KK19::KK19::KK19: senin bölümün ne meslek??
Ben iktisat mezunuyum canım yüksek lisans tezim var şu an işsizim iş arıyorum.. Püf nokta neden iş bulamadım? Çünkü yine kpss ye doğru düzgün çalışmadım 70 puanım var sadece :KK70: ama bu sefer çalışacam iyi puan alacam inşAllah :oops:

Ben iktisat mezunuyum canım yüksek lisans tezim var şu an işsizim iş arıyorum.. Püf nokta neden iş bulamadım? Çünkü yine kpss ye doğru düzgün çalışmadım 70 puanım var sadece :KK70: ama bu sefer çalışacam iyi puan alacam inşAllah :oops:
bende ingilizce öğretmenliği istiyorum bende kpssye girmek zorndamıyım acaba :KK64: :ssz:
ayy şu sınavlardn kurtulamayacğz :-):-)

bende ingilizce öğretmenliği istiyorum bende kpssye girmek zorndamıyım acaba :KK64: :KK14:
ayy şu sınavlardn kurtulamayacğz :-):-)
Kpss öğretmenlik alan sınavına girmen lazım diye biliyorum canım eğer bir değişiklik olmadıysa :KK51:
Evet nine olacaz hala şu şu sınava girmeniz lazım diye önümüze ket koyacaklar ya :63:

Kpss öğretmenlik alan sınavına girmen lazım diye biliyorum canım eğer bir değişiklik olmadıysa :KK51:
Evet nine olacaz hala şu şu sınava girmeniz lazım diye önümüze ket koyacaklar ya :63:
bu sene ygs sonmuş seneye yeni sistem geliyorr :eek::eek::eek::KK12::63:
ayy bi kurtulsak şu sınavlar biterse istediğim olursa o gün yok 3 gün kendimi ödüllendirecemm :KK73::KK9:

bu sene ygs sonmuş seneye yeni sistem geliyorr :eek::eek::eek::KK12::63:
ayy bi kurtulsak şu sınavlar biterse istediğim olursa o gün yok 3 gün kendimi ödüllendirecemm :KK73::KK9:
benim girdiğim sene de sistem değişmişti ilk kurbanlardandım : D hayırlısı olsun inşallah istediğini alırsın..:KK19:
ben de işe girmiş olursam ve hala kk daysam seni ödüllendireceğim : )

benim girdiğim sene de sistem değişmişti ilk kurbanlardandım : D hayırlısı olsun inşallah istediğini alırsın..:KK19:
ben de işe girmiş olursam ve hala kk daysam seni ödüllendireceğim : )
:KK48: o günleri görürsek :KK19::KK19::KK19:
Önümde 4-5 sınav var seninde kpss biraz zor gözüküyor ama imkansız değil tatlım ;)

Back