- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #53.421
Ben bi mutlaga didi deliyom: ))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az ye :)Ben bi mutlaga didi deliyom: ))))
Meyracıkım bizimde yıldız falımıza bakıver caneyy. Esim kova,ben dişi aslanHer 2tarafta inat, her 2tarafta esneklik bekler....
AMA Bu isler burca bakmaz......
Sevgi hayir kader vs vs....
Ooo hemde nasıl canım haklıyken özür dilediğim çoktur benim :)Zeytinyağı gibi cıkıyo hemensu ustune dimi![]()
Sevgi çok var canım çok :)Her 2tarafta inat, her 2tarafta esneklik bekler....
AMA Bu isler burca bakmaz......
Sevgi hayir kader vs vs....
Oyun oynarken kızmıyorum aslında.. Oyun oynadığı zaman suarım ben rahat oynasın dye 2 3 saat sonra o mesaj atar bana napıyo benim aşkım diye öyle konuşmaya başlarız ama iki üç mesaj sonra geç yazmaya başlar 20 dk 25 dk gibi beklerim öyle e tabi sinir olurum bende oyuna kaptırıp beni beklettiği için kızarım.. Geçen gün dedi daha evlenmeden böyleysek evlenince oo yandık valla dediOyun oynarken neden kızıyorsun peki? Düzgün anlat ki önce hanginiz sorunlu onu bileyim
Çok başının etini yiyip adamı evlilikten korkutma, evlenince daha çok baskı yapacağını düşünür, kimse huzursuz olmak için evlenmez unutma![]()
Fevri davranmasan adamı mee letirsin :) Yanlış hamle sana özür diletiyor :)Ooo hemde nasıl canım haklıyken özür dilediğim çoktur benim :)
Aynı şeyi o da söyledi banaFevri davranmasan adamı mee letirsin :) Yanlış hamle sana özür diletiyor :)
Herkesin ilgi alanı var bırak o oyununu oynasın sen o arada başka uğraş bul, sen adamın kaşı gözü oynadığı için tartışmıyorsun, bak naz yapsan çeker, cilve yapsan hoşuna gider ama kapris onu senden uzaklaştırır.Oyun oynarken kızmıyorum aslında.. Oyun oynadığı zaman suarım ben rahat oynasın dye 2 3 saat sonra o mesaj atar bana napıyo benim aşkım diye öyle konuşmaya başlarız ama iki üç mesaj sonra geç yazmaya başlar 20 dk 25 dk gibi beklerim öyle e tabi sinir olurum bende oyuna kaptırıp beni beklettiği için kızarım.. Geçen gün dedi daha evlenmeden böyleysek evlenince oo yandık valla dedi
Yani geç yazsa bile umursamayayım öyle miHerkesin ilgi alanı var bırak o oyununu oynasın sen o arada başka uğraş bul, sen adamın kaşı gözü oynadığı için tartışmıyorsun, bak naz yapsan çeker, cilve yapsan hoşuna gider ama kapris onu senden uzaklaştırır.
Sevgi çok var canım çok :)
Geç yazılması benide kızdırır ama bu erkeklerde var yani, tatlı dille anlatmayı dene bi. Sen geç cevap verince kendimi değersiz hissediyorum, ben senin için değersizmiyim de, ne alakası var diyecektir, o zaman bana bunu hissettirme, ben huzursuz olmayayım senide huzursuz etmeyeyim de.Yani geç yazsa bile umursamayayım öyle mi![]()
ne yicenIste nokta burasi..... NE guzel.
Ben geldim mutfaktan: )
Bunların hepsini dedim canım inan bana ama değişmedi bir türlü geç yazma huyu işte hala aynıGeç yazılması benide kızdırır ama bu erkeklerde var yani, tatlı dille anlatmayı dene bi. Sen geç cevap verince kendimi değersiz hissediyorum, ben senin için değersizmiyim de, ne alakası var diyecektir, o zaman bana bunu hissettirme, ben huzursuz olmayayım senide huzursuz etmeyeyim de.
O zaman yazma sende, o istediği zaman yazsın sen ona cevap ver, hani dışada bi haltlar çevirmiyor ki oturmuş oyun oynuyor,ne yaptığı belli.Bunların hepsini dedim canım inan bana ama değişmedi bir türlü geç yazma huyu işte hala aynı
Bu sefer de kendimi salak gibi hissediyorum o istediğinde konuşup istediğinde susuyoruz diyeO zaman yazma sende, o istediği zaman yazsın sen ona cevap ver, hani dışada bi haltlar çevirmiyor ki oturmuş oyun oynuyor,ne yaptığı belli.
Öteki türlü sen istediğinde konuşuyorsunuz, ben o kavramını bırak bi önce:) Erkek sana saygısızlık yapmadığı sürece, özgürlüğünü kısıtlamadığı sürece, haddini aşmadığı her durumda idare edebilirsin. Bu da idare etmen gerekenler arasında. Onu böyle kabul edeceksin.Bu sefer de kendimi salak gibi hissediyorum o istediğinde konuşup istediğinde susuyoruz diye
Hani benim burç şeysimmmmIste nokta burasi..... NE guzel.
Ben geldim mutfaktan: )