İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:) Ben etrafımda ki sorunlu evlilikleri izleyerek çok şey öğrendim, evliliğimde hepsinden uzak durdum çok şükür daha bir kere bile birbirimizi kırmadık:nazar::nazar: İstediğin noktada yardımcı olurum tabi :)
Şuanlık çok iyi gidiyorum çenemi tutmayı öğrendim o alttan alıyor gönlümü alıyor inşallah değişmem :)

Bak gördün mü sen nasılsan, karşındaki ona göre şekil alıyor :) Değişme, mutluğu istiyorsan, huzurlu olmak istiyorsan bunu karakterin haline getir :)
Dün geç yazdı bende sonra konuşuruz dedim bitirdim konuşmayı normalde surat asardım sonra baktım başka mesaj yok uyumuş iyi geceler dedim yine surat asmadım ki bu ikinci kavga sebebimdin :D ama sabah br kalktım her gün 2 mesaj atan adam 6 7 tane atmış öyle özledim böyle seviyorum diye sonra dedi zaten gönlünü almak istedim sen surat yapınca gönlünü alasım gelmiyor ama böyleyken seve seve yapıyorum dedi :)

Dün geç yazdı bende sonra konuşuruz dedim bitirdim konuşmayı normalde surat asardım sonra baktım başka mesaj yok uyumuş iyi geceler dedim yine surat asmadım ki bu ikinci kavga sebebimdin :D ama sabah br kalktım her gün 2 mesaj atan adam 6 7 tane atmış öyle özledim böyle seviyorum diye sonra dedi zaten gönlünü almak istedim sen surat yapınca gönlünü alasım gelmiyor ama böyleyken seve seve yapıyorum dedi :)
Adam kendi ağzıyla söylemiş, sende bal gibi biliyorsun nasıl davranman gerektiğini zaten :)

Back