İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Dün geç yazdı bende sonra konuşuruz dedim bitirdim konuşmayı normalde surat asardım sonra baktım başka mesaj yok uyumuş iyi geceler dedim yine surat asmadım ki bu ikinci kavga sebebimdin :D ama sabah br kalktım her gün 2 mesaj atan adam 6 7 tane atmış öyle özledim böyle seviyorum diye sonra dedi zaten gönlünü almak istedim sen surat yapınca gönlünü alasım gelmiyor ama böyleyken seve seve yapıyorum dedi :)
Vayyy bak ne guzel adamyola gelmis :)

Sen ksc yasindsydin tatlim?

Adam uyurken susmuyormusun canım, nasıl sallasın uyuyor zaten :) Siz nişanlısınız demi?
Yok uyurken değil mesela oyun oynarken ben an kızayım ama susayım sorun yok gibi davranayım işine geliyor o_O e haliyle ben daha çok deli oluyorum o_O Sözlüyüz canım biz nişan seneye kısmetse

Yok uyurken değil mesela oyun oynarken ben an kızayım ama susayım sorun yok gibi davranayım işine geliyor o_O e haliyle ben daha çok deli oluyorum o_O Sözlüyüz canım biz nişan seneye kısmetse
Oyun oynarken neden kızıyorsun peki? Düzgün anlat ki önce hanginiz sorunlu onu bileyim:KK70:
Çok başının etini yiyip adamı evlilikten korkutma, evlenince daha çok baskı yapacağını düşünür, kimse huzursuz olmak için evlenmez unutma:KK39:

Back