- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #53.441
Kim uzdu seni =(Bu sefer de kendimi salak gibi hissediyorum o istediğinde konuşup istediğinde susuyoruz diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim uzdu seni =(Bu sefer de kendimi salak gibi hissediyorum o istediğinde konuşup istediğinde susuyoruz diye
Hmm böyle düşününce mantıklı geldi bana :) Hiç öyle şeyleri yoktur herkese ters gelen şeylerdir genelde hayır dediği şeylerÖteki türlü sen istediğinde konuşuyorsunuz, ben o kavramını bırak bi önce:) Erkek sana saygısızlık yapmadığı sürece, özgürlüğünü kısıtlamadığı sürece, haddini aşmadığı her durumda idare edebilirsin. Bu da idare etmen gerekenler arasında. Onu böyle kabul edeceksin.
Hele şükürBen geldimm
Şuan mutluyum çok şükür de genelde kendi kendimi üzmüşümKim uzdu seni =(
Hosgeldin gamzelimmm@cesmi_nazLilYumiyum @LunaDaisies
bizim hatunlar toplaşmış buraya gene, bana neden seslenmiyonuz uleeeennn![]()
Hos geldin gamzeli baci  @cesmi_nazLilYumiyum @LunaDaisies
Disardaydim kuzum anca popomu yataga devirebildim hihHele şükür![]()
Az ye :)
Meyracıkım bizimde yıldız falımıza bakıver caneyy. Esim kova,ben dişi aslan![]()
ne yicen![]()
Oh oh masallah rabbim mutlulugunu daim etsin canimŞuan mutluyum çok şükür de genelde kendi kendimi üzmüşüm![]()
Hosgeldin gamzelimmm
Hos geldin gamzeli baci  ![]()
bende severimOyle yaptim tatlim benim....
Canim kova aslani hic bilmiyom AMA orta galiba.
Biraz peynir yedim geldim: )
Tatli bogacik kizani: )
Cok severim Ben bogalari, ondan esimde boga: )
ben çenemden çekerim geneldeOh oh masallah rabbim mutlulugunu daim etsin canim
Biz kadinlar he kendimize ediyoruz zaten
Senin kizlarin kulaklarini cek hih
hoşbuldum kızceleeeer![]()
Hoşgeldin canım ben ışığı görünce dalıyorum@cesmi_nazLilYumiyum @LunaDaisies
İyi işte sende tartışman gereken zaman sorHmm böyle düşününce mantıklı geldi bana :) Hiç öyle şeyleri yoktur herkese ters gelen şeylerdir genelde hayır dediği şeyler
Valla kuzum bende cok cenemden cekiyom hele ki kavga sirasinda daha dogrusu cekiyordum artik pek dirdir etmiyorum yoruldumben çenemden çekerim genelde![]()
Senin kizlarin kulaklarini cek hihhic ilgi gostermiyolar bana
![]()
Sabahtan beri seni bekliyoruz,az daha gelmeyeydin 1. Kk isyani baslatacaktikDisardaydim kuzum anca popomu yataga devirebildim hihgececi oldum artik
![]()
Canim kova aslani hic bilmiyom AMA orta galiba.
hadi inşallah inşallah kavga etmeyince pek iyiyiz :dİyi işte sende tartışman gereken zaman sorBöylece topicte sevgilisiyle, kocasıyla kavga eden kimse olmayacak :)
Kavga etmeyince herkes iyihadi inşallah inşallah kavga etmeyince pek iyiyiz :d